étkező garnitúra

Minden családba ideális étkező garnitúra

Az étkező garnitúrának módfelett kiemelt szerepe van egy család közös pillanataiban. Részét képezi a filmezésnek, társasjátékozásnak, komoly beszélgetéseknek, minden olyan közös élménynek, amelyek a leginkább emlékezetesek maradhatnak az otthoni életből.

Ezért az, hogy milyen fajtát vegyen az ember, nagyon nem mindegy, ezt mi is szem előtt tartottuk. A minél szélesebb kínálat ezért is fontos, így az Étkezőszalon üzlete mellett döntöttünk, mert itt tudtunk választani megannyi étkező garnitúra típusból. Az egyik opció volt, hogy akármelyik székkel vagy asztallal lehetett kombinálni az igényünk szerinti típust, de mi inkább az üzlet általi kominációk közül választottunk, hogy ne legyen végül túl bonyolult kiigazodni. Ráadásul, ami miatt komplexebb volt, hogy nálunk két külön étkező garnitúrára volt szükség, egy a konyhába, és egy a nappaliba.

Utóbbinál helyeztünk hangsúlyt a komolyabb változatnak 4 székkel, míg a konyhába egy bárasztalnak megfelelő, egyszerűbb típust szemeltünk ki. Mindkét helységben azt tapasztaltuk, hogy az étkező garnitúra egyszerűen beépíthető, és van egy döntő fontosságú szerepe a családi programoknál otthon. Amellett, egy nagyon fontos előnye a cégnek, hogy megtalálható náluk azok a típusok is, amiket a Berta gyárt, mert volt már tapasztalatunk a márkával, és megelégedést váltott ki nálunk, Amióta megvan az új étkező garnitúra, minden részével meg vagyunk elégedve, ráadásul a házhoz szállítás is nagyon gördülékenyen ment.