műfű, kutya

A műfű állatbarát választás

Egy kertben sarkalatos kérdésnek számít a gondozás során a házi kedvencek helyzete. Mivel egy kutya szereti kiásni a füvet, szeret kaparászni a talajban, szeret sáros talajon hemperegni és levizelni a füvet, ezért számos kárt tud tenni egy hagyományos kertben. De nem egy műfűvel borított kertben!

Egy műfüves kert számos megoldást kínál fel a hétköznapi élet kényelme érdekében, ezek közül az egyik pontosan az állatbarát szempont. Egyrészt lehet választani kifejezetten kutyabarát típusú műfüveket, a mufuplacc.hu oldalán is kapható ilyen termék! Ezeket a verziókat úgy gyártják, hogy mivel a háziállat jelenléte miatt a kert magasabb igénybevételnek lesz kitéve, emellett is bírják a strapát.

Az állatbarát műfű egyaránt jó választás gyerekek mellett is, hiszen a gyerekek is sokat szaladgálnak a műfű borította kertben. Így egy ilyen gyártmány igazi ajándék háziállatok és gyerekek jelenléte mellett egyaránt. A kert nem lesz kopott, kiásott, kifakult, hanem gyönyörű és friss zöld képet fest. Sima vízzel és a háztartási tisztítószerekkel el lehet távolítani a legmakacsabb foltokat is.

Ezért a műfű választása ebből a szempontból is hasznos lesz, nem okoz különösebb fáradtságot, mégis a gondozott, igényes és gyönyörűen friss és zöld pázsit látványát nyújtja. Megajándékozza ezzel a ház lakóit. Mindemellett költséghatékony választás hosszútávon, és a karbantartása is minimális törődést igényel, így több idő szabadul fel a családra és szeretteinkre!