székhelyszolgáltatás irodai terem

3+1 érv a székhelyszolgáltatás igénybe vétele mellett

A legtöbb vállalkozó óriási felelősséget hordoz, rengeteg a feladat és a döntés (hogyan találjon ügyfeleire, miként ossza meg alkalmazottaival a munkát, hol szerezze be a szükséges munkaeszközöket, stb.). Éppen emiatt hatalmas segítséget jelentenek az olyan szolgáltatások, amik némi terhet vesznek le az ember válláról.

Ezúttal az egyik legfontosabb ilyen dologgal foglalkozunk, ami nem más, mint a székhelyszolgáltatás.

Ahhoz, hogy ennek előnyeit megértsük, összegyűjtöttük a székhelyszolgáltatás legkedvezőbb jellemzőit, és azt, hogy valójában mit is jelent ez a gyakorlatban számunkra:

  1. Belvárosi székhelycím

A budapesti székhelyszolgáltatásnak hála bármelyik vidéki vállalkozónak lehetősége van versenyképességét növelni. Vitathatatlan, hogy egy belvárosi cím sokszor nagyobb előnyt jelent bármely vidéki településnél.

  1. Professzionális cégképviselet

A székhelyszolgáltatás másik nagy előnye, hogy egy jól működő iroda profi csapata áll készen a szolgáltatással járó feladatok elvégzésére. Legyen szó adóellenőrök látogatásáról vagy egy betoppanó ügyfélről, egész biztosan pozitívabb benyomást kelt egy hivatalos iroda számukra, mintha otthon fogadnánk őket.

  1. Munka VS. család

A fenti előnyből fakadóan számunkra is könnyebbséget jelent, ha cégünk székhelyét nem saját lakásunkban működtetjük. A székhelyszolgáltatásnak hála ugyanis a munka és családi életünk sokkal könnyebben különválasztható.

+1 Posta és csomagátvétel

Talán nem is kell hangsúlyozni, milyen nagy könnyebbséget jelent, ha van, aki bármikor készen áll küldeményeink átvételére. A legtöbb szolgáltató felár nélkül hajlandó számunkra továbbítani a levelek szkennelt változatát is.