Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19770130

2019. január 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Vona Gábort ábrázoló szórólapok leptek el egy miskolci lakótelepet

A kiadvány szerint a Jobbik elnöke mecsetet készül építeni a környéken. Azt egyelőre nem lehet tudni, ki készítette a szórólapokat, de a párt miskolci frakcióvezetője szerint fideszes lejárató kampány áll a háttérben. Az avasiak egy része nevetségesnek, mások felháborítónak tartják a kiadványt. A Jobbik feljelentést tesz az ügyben.

Hétfő reggel találták meg a legtöbben a Vona Gáborról szóló szórólapot a postaládájukban. Van, aki még azóta sem vette észre, mások már a szemétbe dobták a papírt.

A folytatás, illetve a teljes cikk a Hír Tv híradójának felvételével ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Mellár Tamással kapcsolatban is megjelentek a lejárató szórólapok Pécsett és környékén. A szórólapon szerepel a kiadó neve, amelyről kiderült, hogy egy nem létező cég. És látták Pécsett a Fideszes aktivistákat, amint szórólapoztak…

A Jobbik feljelentést tesz az ügyben!

Ha csak ilyen aljas hazugságokkal lehet választást nyerni, az felér egy választási csalással. A választópolgárok remélhetőleg tudni fogják április 8-án, hogy hová kell tenni az X-et. A hazugságokból, a haverok zsebeinek tömködéséből, a rettenetes korrupcióból elég legyen! És abból is, ahogy a magyar adófizetők pénzével és az unióból érkező támogatási pénzekkel bánnak! Most szavazatvásárlásra eddig már elment vagy 300 milliárd forint! Miközben az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat romokban hever, és egyre nagyobb a szegénység. A bevándorlás is nagyon káros, de a kivándorlás még ennél is károsabb! Az alig jövedelem miatt egyre többen hagynak itt bennünket, és a kormány nem tesz ellene semmit! El van foglalva azzal, hogy mentse a hatalmát, mert a lopott holmit meg szeretné tartani!

Békéscsaba, 2018. február 8.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Orbánék rettegnek a 2018-as elszámoltatástól. Ezért hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. A szánalmas hazugságokért a bíróságon vettem elégtételt. Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit. Emlékezzünk erre, amikor szavazunk!” (Vona Gábor: Félnek című jegyzete)