Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22110575

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Volner János levelével egy időben 18 jobbikos e-mail címét törték fel

Köztük a pártelnök kabinetfőnökének levelezőprogramját is. Összehangolt támadás indult a Jobbik ellen?

„Elsőre azt gondolná az ember, hogy az Oláh Lajos DK-s országgyűlési képviselővel és a balliberális Schmuck Andorral közös két hetes Maldív szigeteki szavazatellenőrzés során beszedett UV sugárzás hatására hályog képződött kedves János képviselőtársam szemén. Ám mindenki számára nyilvánvaló, hogy János Jobbikot hátráltató tevékenysége nem a repülőről kilépve kezdődött el, és nem külső segítség nélkül zajlik. – írja Facebook oldalán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke Volner János – a fideszes sajtónál landoló levele kapcsán.

„János levelével teljesen egyidőben tizennyolc tagtársunk e-mail fiókját törték fel. Többek között legfontosabb munkatársamét, az Országgyűlés alelnöki kabinetvezetőjének fiókját. Ilyen szintű hivatali adatvédelem alatt álló munkatársak e-mailjeinek feltörésére csak a legprofibb személyek alkalmasak” – írja a politikus.

Emlékeztetett: „Múlt szombaton tisztába tettük a Jobbik irányvonalát, hatalmas egységet mutattunk fel. (Volner János nélkül, aki nem jött el).) Meghirdettük az ellenállást az országrablókkal szemben. Ezen a héten hétfőn Orbán Viktor ország-világ előtt bevallotta, hogy már harminc éve korrupt és az is fog maradni. Az országrablók támadásba lendültek. Ha vannak köztünk zsarolhatók, vagy egyszerűen csak gyenge valaki, akkor behódol és beáll a szolgák közé. Mi viszont menetelünk a harcba...”

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-megjegyzés: Rendkívüli frakcióülés van, az esti órákban várható sajtótájékoztató. A Fidesz malmai beindultak. Tegnap Dúró Dóra bejelentette, hogy a Fidesszel fog szavazni a Sargentini jelentéssel kapcsolatos parlamenti szavazáson. Ugyancsak tegnap Toroczkai László már arról beszélt, hogy lehetséges, hogy frakciójuk lesz.

A pártigazgató cáfolja Volner János állításait. A cikk elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu