Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20743304

2019. március 22.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Beáta napja van.
Holnap Emőke napja lesz.

Volner, Apáti és Fülöp a Mi Hazánkban folytatja

A Mi Hazánk Mozgalom mai sajtótájékoztatóján Toroczkai László bejelentette, hogy Volner János, Fülöp Erik és Apáti István is csatlakozott hozzájuk. 

Volner János és Toroczkai László. Fotó: alfahir.hu

A Jobbik volt képviselői korábban arról beszéltek, hogy függetlenként fognak dolgozni, lapunk kérdésére, hogy miért döntöttek mégis a Mi Hazánk mellett, Volner azt válaszolta, hogy a kettő nem zárja ki egymást, mert az Országgyűlésben hivatalosan továbbra is független képviselők lesznek, de már a Mi Hazánk párt tagjaiként.

A folytatás további elérhetőségekkel elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár:

Apáti István két ízben is kisegítette korábban a Fideszt. Egyik szavazásos parlamenti ülésre nem ment el, egy másik ülésen pedig nem szavazott. Neki köszönhetően meg lett szavazva néhány, a Fidesz által hőn áhított törvény. Tartott egy sajtótájékoztatót, amit későbbiekben nem követett nyomon. Erről ITT !

Fülöp Erik tiszavasvári polgármestere és Janiczák Dávid ózdi polgármester is befutó helyen felkerült a Jobbik választási listájára. Janiczák Dávid Ózdon maradt, Fülöp Erik a parlamentet. Ezzel a tettével átadta a Fidesznek Tiszavasvárit.

Volner János korábbi véleménye azokról, akikkel most együtt szavazott az Országgyűlésben elérhető ITT

A három férfi távozása előtt csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalomhoz Dúró Dóra, akit a Jobbik a választási listája harmadik helyére tett. Amikor ezt a Jobbik megtette neki, még egyetértett a néppártosodással, ma már ismét radikális lett. A korábbi nyilatkozata egy kormánypárti portálnak, elérhető ITT

Az összevissza nyilatkozatokra egy idő után nemcsak a Jobbik fog ráunni, hanem könnyen lehet, hogy már a hatalom is besokall velük. Minél többet nyilatkozik valaki, annál többet hibázik. A technika ma már mindent rögzít, és nem lehet egyik nap fehéret mondani, másnap meg feketét.

A négyes fogat tehát Toroczkai László ásotthalmi polgármester Mi Hazánk Mozgalom Pártja zászlaja alatt politizál tovább. A kormánypárti média és az ATV nem győzi őket behívni egy kis csevelyre. Ez egy darabig érdekesek lesznek a hatalomnak. Torgyán kisgazdapártja nélkül 1998-ban nem tudott volna hatalomra kerülni a Fidesz. Akkor még kétfordulós volt a választás, és a két forduló között megállapodott a Fidesz a kisgazdákkal. Két év múlva a kétéves költségvetéssel már ki is golyózták őket. Most nagyon fontos szerepük lesz a Négyeknek abban, hogy 2022-ig biztosítsák a Fidesznek a parlamenti kétharmadot. A napokban már együtt szavaztak arról, hogy Magyarország ne csatlakozzon az uniós ügyészséghez. Lehet, hogy a későbbiekben ők is hozzáférnek némi uniós pénzünkhöz?

Békéscsaba, 2018. november 8.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Ahhoz, hogy a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti frakciót tudjon alakítani, még egy hasonszerű mukit kell beszerezni, és törvényt kell módosítani, mert olyan pártnak, amely választáson nem mérette meg magát, nem lehet frakciója. Nem kell aggódni, a Fidesz kétharmad megoldja ezt is, még az is lehet, hogy kölcsönadnak egy képviselőt, mint ahogy Burány Sándort az MSZP kölcsönadta a Párbeszéd frakció létrejöttéhez. Követtek ők el ennél már jóval nagyobb stikliket is a törvénygyárként működtetett kétharmados parlamenti többséggel.” (Részlet Az agymosoda is lehozta Volner János széljegyzetét című írásból)