Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27075549

2020. május 23.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Visszahívja Volner János élettársát a Nemzeti Választási Bizottságból a Mi Hazánk

A Mi Hazánk óriásplakátja a főváros IX. kerületében (Fotó: Magyar Hang)

A Mi Hazánk Mozgalom programjának alapvető része a mentelmi jog eltörlése, ezért nem marad következmények nélkül az, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) mozgalmunk által megbízott tagja nem támogatta a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését – írta lapunkhoz is eljuttatott rövid közleményében hétfő kora este a politikai alakulat – írja a magyarhang.org.

A teljes cikk elérhető ITT !

Czeglédi Csaba ellen néhány év óta megy az eljárás, most a mentelmi jog miatt talán két és fél hétig nem tudják vegzálni. Május 27-én reggel máris rá lehet megint szállni. Kovács Béla ellen is megy néhány év óta az eljárás. Nálunk az igazságszolgáltatás malmai lassan és bizonytalanul őrölnek. A kamupártok eddig nyolc milliárd adóforintunkkal eltűntek, őket nem vegzálja a hatalom és gépezete. A kis válogatósak…

Volner János három társával együtt úgy hagyta el a Jobbik frakciót, hogy a Szent Koronára tett esküjüket megszegték. Volner Jánosnak is van egy cseppnyi gond a diplomájával. A Jobbikból lett volna esélye kijutni Brüsszelbe, ahová nagyon szeretett volna az élettársával együtt kimenni, a Mi Hazánk Mozgalom listáján a 60. helyen szerepel, az esélytelenek nyugalmával várhatja a választást. Hogy miért van a 21 helyre 60 jelöltje a mozgalomnak, azt nem lehet tudni. Azt viszont igen, hogy a mozgalom jogi dolgait a kezdetek kezdetén Volner János élettársa intézte.

Óriásplakátok kihelyezésére nem sok pártnak van esélye, csak a Fidesznek, és hát annak, akinek ők megengedik. A momentumnak vannak óriásplakátjai. A törvénygyárrá silányított Országgyűlésben a négy renitens Jobbikos a Fidesszel szokott szavazni, és elég sokszor szerepelnek a közmédiában és Mészáros Lőrinc médiáiban is. Valamit valamiért…

Békéscsaba, 2019. május 14.

F. I.

Emlékeztető: „Úgy tűnik, végérvényesen tisztázódtak az erőviszonyok, és a Fidesz nem az Európai Néppárt frakciójában folytatja majd az EP-választást követően. Ugyanis Orbán Viktor a Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, mindenkit, köztük a néppárti csúcsjelöltet, Manfred Webert is alkalmatlannak tart arra, hogy megválasszák az Európai Bizottság élére. Orbán azzal indokolta a kihátrálását Weber mögül, hogy nem támogatnak olyan politikust, aki eleve úgy indul a választásnak, hogy bejelenti, nem tart igényt a magyarok szavazatára. Weber ugyanis egy március végi interjúban elmondta, ha csak a Fidesz szavazataival szerezhetné meg az Európai Bizottság elnöki posztját, akkor inkább nem kér belőle. A kormány hamar felsorakozott Orbán mögött: Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Hír tévében megerősítette, visszavonták a támogatásukat Webertől.” (Részlet A konzervatív Európa visszaszólt Orbánnak című cikkből)