Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20350135

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Vietnamban is nagy hírverést kapott az új magyar bevándorlási lehetőség

„Magyarország – bejárat Európába” – így hirdetik Vietnamban a letelepedési kötvényt kiváltó bevándorlási lehetőséget – írja a Direkt36.

Májusban csaknem kétszáz érdeklődőnek tartott előadást az egyik szervező, a cég honlapján pedig arról írnak: Magyarországon akár már 50 ezer eurós ingatlanbefektetésért cserébe lehet tartózkodási engedélyt szerezni. A vállalkozás szerint erre egy 2007-es törvény biztosít lehetőséget. Hasonló konstrukciót reklámoz a 2017-ben kivezetett letelepedési kötvények egyik korábbi forgalmazója.

A Belügyminisztérium úgy reagált az oldal megkeresésére, hogy nincs ilyen program, ugyanakkor a magyarországi szervező szerint ők nem programot, hanem a magyar törvények adta lehetőséget hirdetik.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: A letelepedési kötvényt először az Államadósság Kezelő Központ forgalmazta. Öt év után kamatokkal terhelten kell visszavásárolnia a magyar adófizetőknek. Tavaly már 18 milliárd forint lett emiatt a terhünk, de 2014-től már valószínűleg jóval több kötvényt adtak el a nagyon jól járók! Ők óriásit kaszáltak, a kár mindig a magyar adófizetőké. Ezen illene végre fordítani, mert már egyre több honfitársunk szegényedik el a gazdagok helyett viselt terhekbe!

Vietnamba luxus kórház épül az adónkból, ráadásul befogadunk sok ezret ebből a kommunista országból? Akik itt élnek közülük már nálunk, azok között lehet találni vadkender-termesztőket is, segítenek a kábítószer „üzletágat” fellendíteni.

Ezeket a kormányközeli „forgalmazókat” vajon miért nem állítják már le örökre? És miért tűrik el azt, hogy a tevékenységüket offshore lovagként (magyarországi adófizetést elkerülőként) végezzék?

Békéscsaba, 2018. július 6.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A letelepedési kötvényeket először az Államadósság Kezelő Központ árusította, de Rogán Antal propaganda miniszter, aki akkoriban az Országgyűlés gazdasági bizottságát vezette, törvényt módosíttatott. Azóta az offshore  lovag (adóelkerülők népes csapata) haverjai árusítják, és elértek eddig 140 milliárd forint körüli hasznot. Az államnak kb. 20 milliárd eddig a kára. Egyelőre felfüggesztették az árusítását, de amennyiben megnyerik a választást, ez a káros tevékenység újraindul.” (Részlet a Törvénygyárként működő Országgyűlés című írásból) Mivel a letelepedési kötvényeket kamattal terhelten a magyar adófizetőkkel vásároltatják vissza, évente ér bennünket legkevesebb 30 milliárd forint. Az első évi kiadás 20 milliárd volt, de évente növekvő mennyiséget adtak el belőle a lovagok!