Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25637944

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Varga Mihály Kínában tárgyalt

A kínai hitelből épülő Budapest–Belgrád vasútvonal a görögországi pireuszi teherkikötőt kötné össze, az új vasútvonal központi szerepet töltene be az új selyemút nyugati végén, és 2023-ra befejeződne az építése.

Varga Mihály elmondta: a fővállalkozói szerződések előkészítése jó ütemben halad, a tervek szerint a pályázatot elnyerő – kínai és magyar cégekből álló – konzorciumról akár április végéig döntés születhet. Gyorsított eljárásban adják ki az illetékes magyar hatóságok a szükséges engedélyeket.

A kormány az ELTARTÓITÓL beszedett adókból már a fél világnak osztogat, és épülnek egymás után a stadionok nemcsak itthon, hanem végig (Ausztria kivételével) a határaink mentén. Ezek közül a már átadottak mind veszteségesek, tehát a fenntartásuk is a magyar adófizetők nyakába szakad, még az is lehet, hogy a határon túli stadionoké, jégcsarnokoké, egyéb sportberuházásoké. A kormányzati korrupció is egyre nagyobb terhet ró a társadalomra, meglódult most már az infláció is. Ilyen körülmények között ennyi vasat tartani a tűzbe bizony nagyon sok(k)! Ráadásul a brexit és a korrupció miatt csökkenni fog az unióból érkező támogatási pénz. Készülőfélben van az újabb gazdasági verseny, amelyre fel kellene készülni, ehelyett azonban szórja kormány a pénzünket.

Soha ilyen népes és ilyen irtózatosan magas jövedelmű hatalom nem volt még Magyarországon. A kormánynál meg időnként úgy tűnik, hogy nem ül senki. A propagandára elszórt milliárdok is jócskán hiányoznak már a társadalom számára fontos ágazatokból. A keményen dolgozó magyar kisembert félő, hogy az üzletszerűen  

A 31 ezermilliárdos államadósság, Paks II. és a kínai vasútépítésről szóló korábbi írásunk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. április 12.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A magyarországi parlamentarizmus és a választás ma valójában politikai színjáték, olyan formát reklámoz, ami mögött már nincs tartalom. A parlament nem a fékek és ellensúlyok háza, semmi jelentősége nincs a bizottságoknak, az interpellációs lehetőségeknek. Nem érdemes eljátszani a parlamentarizmust akkor, amikor a hatalomgyakorlás nem parlamentáris. Jobb lenne nyilvánossá tenni, hogy az egész valójában egy álca, egy álparlament, egy áldemokrácia.” (Részlet az Ungváry Krisztián: Börtönbe kerülne a kormány kulcsfiguráinak jelentős része vereség esetén című cikkből)

Emlékeztető: „A kereszténynek mondott hatalom és sajtómunkásai figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!”