Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181523

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Van pénze óriásplakátokra a Mi Hazánk Mozgalomnak

A Mi Hazánk óriásplakátja a főváros IX. kerületében (Fotó: Magyar Hang)

Amint elindult az európai parlamenti kampány, és elárasztották a városokat a Fidesz óriásplakátjai, felbukkantak a Jobbikból kivált politikusok által tavaly nyáron alapított Mi Hazánk Mozgalom hirdetései is. Az elmúlt egy-két évben a plakátolás kifejezetten kényes téma lett a hazai politikában, elég csak arra gondolni, hogy a Jobbik több százmilliós gigabírságot kapott az Állami Számvevőszék szerint szabálytalan szerződéseik miatt.

Novák Előd, a Mi Hazánk kampányfőnöke a Magyar Hang megkeresésére elmondta, országszerte összesen 150 óriásplakátjuk került ki. Ezeknek a bérleti díja egyenként 20 ezer forint plusz áfa, vagyis egy hónapra összesen 3 millió forint plusz áfa. A politikus elmondta, adományokból volt rá pénzük, mivel pártjuk nem kap állami támogatást, így ilyen adakozásokból tartják el magukat.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel ITT !

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: A Mi Hazánk Mozgalom vezetői rendszeres szereplői a közmédiának. Toroczkai László Brüsszelbe készül, Volner Jánost, a Jobbik volt alelnökét és parlamenti frakcióvezetőjét a lista 60. helyére tették, annak ellenére, hogy 21 fős a magyar uniós parlamenti képviselői létszám. Ezekre az ellenzéket megbontó újoncokra legalább akkora szüksége van a hatalomnak, mint a kamupártokra, vagy az Ukrajnából magyar nyugdíjért átjárókra! A plakátolásra az ellenzéki pártoknak nem igazán van lehetősége, de ezeknek a fontosaknak van!

Toroczkai László elképesztő módon úgy lett a Jobbik országos alelnöke, hogy nem is volt tagja a pártnak. Amint belépett, néhány nap múlva már alelnökké tette a Vona Gábor-féle vezetés. A nagy lehetőséget szépen meghálálta a mentorának. Most Brüsszelbe készül, az őszi önkormányzati választás elől?

Békéscsaba, 2019. április 11.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Én magyar vagyok, de nem úgy, hogy tépem a számat, pofázok népről, nemzetről, hazáról, hanem hogy szíven üt, ha népzenét hallok, igézve nézem, ha látok igazi magyar táncot, hogy értem József Attilát, akinek ezerféle nemzet kavargott a szívében, és magaménak érzem Radnótit.” (Cserhalmi György színész)