Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27241342

2020. június 05.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Fatime napja van.
Holnap Norbert napja lesz.

Valakik katonásdit játszanak Mészáros Lőrinc magántavánál

Páncélozott járművek Orbán Viktor milliárdos barátjának birtokán. Fotó: magyarhang.org

Ha sokszor azt érzi az átlagpolgár, hogy bármerre is néz, mindenhol a Mészáros-birodalom vagyonelemeit látja, hatványozottan így van ez a bicskei járásban, ahol a bázis, Felcsút is található. A térség központja a tizenkétezres Bicske, ahol rengeteg Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő ingatlan, cég, tulajdon található. Nem utolsósorban Orbán Viktor gyerekkori barátjának egyik társasága, a Búzakalász 66 Kft. nevén van a bicskei tó, amelyet a helyiek Erőmű-tó néven emlegetnek.

A nyilvántartásban 4217. helyrajzi számon szereplő tavat 2014-ben szerezte meg Mészáros cége. Ezt követően a bicskeiek által korábban szabadon látogatható tavat körülkerítették, oda sem a horgászokat, sem a kirándulókat nem engedik már. Az ingatlant a mai napig élőerős őrzéssel biztonsági szolgálat védi, amiről mi is meggyőződhettünk ottjártunkkor.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal ITT !

Forrás: magyarhang.org

Emlékeztető: Korábban felmérés készült a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó létesítményekről és egyéb lehetőségeiről. Békés megyében bizony igencsak berendezkedett a Mészáros-család. A felvétel 2017-es, azóta országszerte nőttek a lehetőségei, és NER-lovagként sorra nyeri a jobbnál jobb beruházási lehetőségeket az állami költségvetésből és az uniós pénzünkből. A tényfeltáró újságírók dolgát megnehezítendő, most már 45 nap után és pénzért lehet hozzájutni a korrupcióval is édesített információkhoz. Azt az adatot viszont nem ismerhetjük meg, hogy NER-lovagjaink mennyi adót fizetnek? Vagyis mennyiben vesznek részt a közös teherviselésben?

Forrás: n1tv

Emlékeztető: „Mostanában a koronavírus járvány idején kiharcolt végtelenített (határidőtől mentes) teljhatalmi törvénnyel borzolja parlamenti kétharmad a kedélyeket, és hát a határtalan kormányzati korrupcióval, amely a járvány idején sem áll le! Sok átlagember van már azon a véleményen, hogy a rendszerváltozás károsultjainak is kellene egy kárpótlási törvény. Ehelyett Harminc éve szabadon elnevezéssel három éven keresztül milliárdokért (egyelőre 12 milliárd forint van rá előirányozva) emlékezik vissza az 1988/1990-es történésekre a kormány egy alapítványon keresztül. Ezt az alapítványt és milliárdjait is Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum örökös főigazgatója, NER-lovagnő kezeli. Az nem kerül szóba, hogy eddig hány pártot darált le a Fidesz. A fontos intézményeket Fideszes guruk vezetik. Az egyik ilyen az Állami Számvevőszék, amely nagy segítségére van a hatalomnak az ellenzéki pártok vegzálásában, ellehetetlenítésében. A kisgömböc bizony elég nagy gömböc lett… (Részlet a Tízéves az első kétharmados parlamenti többség című cikkből)