Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23107505

2019. augusztus 23.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Bence napja van.
Holnap Bertalan napja lesz.

Vajon ki védi meg a magyar munkavállalókat a gazdasági bevándorlóktól?

„Elég volt abból, hogy a padláson dugdossák Vlagyimirt”

A Jobbik által benyújtott, a magyar munkavállalókat védő kvótarendszert felállító törvény kapcsán szólalt fel hétfőn a parlamentben Stummer János. Mint mondta: a hétvégén benyújtott  javaslatuk szerint minden 10 embernél többet foglalkoztató magyarországi munkáltató kötelezve lesz arra, hogy a 10 munkavállalóból legalább 9 rendelkezzen uniós állampolgársággal, a külföldi dolgozóikat pedig tanítsák meg magyarul, legalább alapfokú szinten.

„A magyar kvótatörvény, a magyar dolgozókat, a magyar családokat fogja védeni az önök stratégiai partnereinek gátlástalanságától, és az önök által beengedett 86 ezer gazdasági bevándorlótól” – mondta Stummer János. Hozzátette: azért akarják ezt a törvényt, mert „elég volt abból, hogy a magyar melóst rabszolgának nézik a saját hazájában”.

„Elég volt abból, hogy Dunaújvárosban hajléktalansággal fenyegetik meg a magasabb bért követelő magyarokat, hogy Miskolcon karámba terelhetik a sztrájkolókat, hogy Esztergomban kirúghatják azt az embert, aki szakszervezetet akar létrehozni.”

Mint mondta: elég volt abból, hogy miközben a magyar családapáknak Bristolban kell dolgoznia, addig „önök a multival összekacsintva a padláson dugdossák Vlagyimirt.”

Stummer János felszólította a kormányt és a kormánypártokat, hogy támogassák a párt törvényjavaslatát: „Önök most megmutathatják, hogy a magyar munkavállalók, s nem pedig a külföldi rabszolgatartók pártján állnak”.

A kormány részéről Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár válaszolt, aki szerint a tavaly elfogadott Munka Törvénykönyvének módosítása a „modern kor termelési mechanizmusainak igényeire reagált, másrészt ezzel összefüggésben a munkakörülmények javítását célozta meg. Az államtitkár szerint az egyedi megállapodások során a decemberi törvénymódosítás „eszközt ad mindkét félnek, hogy közösen alakítsák ki a munkaidő beosztást”. Bodó emlékeztetett: „a magyar munkaerőpiacot egy kvóta védi, amit a hazai vállalkozások messze nem használnak ki, ráadásul a magyar bérek több mint 70 százalékkal emelkedtek 2010 és 2018 között”.

„Önök olyan messze vannak a bérből és fizetésből élők problémáitól, mint Makó Jeruzsálemtől” – folytatta Stummer János, aki szerint, amikor dönteni fognak a kvótatörvényről, akkor a közül a két lehetőség közül fognak választani, hogy Magyarország egy szuverén nemzetállam, amely a saját lábán áll, vagy egy nyugattól függő összeszerelő üzem.

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „A kétéves munkaerőimportra 450 milliót szánt a kabinet, az előirányzott összeget el is költötték. A program során ukrán munkaerő-közvetítő cégekkel állapodtak meg, toborzóirodákat nyitottak, és a munkások szállítását szervezték. De több mint 80 milliót költött médiakampányra, amiben Magyarországra csábították az ukránokat. Miközben kormányprogram zajlott a ukrán vendégmunkásokért, Orbán Viktor ennek szöges ellentétéről beszélt. A Kossuth rádiónak adott tavaly szeptemberi interjúban azt mondta: „Mi nem hívtunk ide soha senkit se vendégmunkásnak, se semmilyen más okból, hogy itt éljenek velünk. Tehát mi nem bevándorló ország vagyunk, és Magyarország nem akar bevándorló országgá válni.” (Részlet az Ötezer ukrán munkást hozott két év alatt a kormány 450 millióból című cikkből) Egyre több külföldi multit csábítanak ide úgy, hogy jelentős munkahely-teremtési támogatási pénzt és egyéb támogatásokat biztosít a kormány számukra! Vagyis a magyar adófizetők pénzén teremtenek ukrán és egyéb vendégmunkásnak munkahelyeket…

Emlékeztető: „Sajnos nem attól lesz sikertörténet egy szabályozási húzás, ha rengetegen élnek vele. Az utóbbi években rengeteg csaló ukrán és orosz szerzett magyar állampolgárságot, hogy aztán szabadon utazhassanak a világban, kemény maffia épült a közvetítésre. Korrupt hivatalnokok, csaláshoz asszisztáló ügyvédek, dublőrök és rengeteg orosz: így működik az állampolgárság-biznisz.” (Részlet az Ukrán maffia osztja tízezrével a magyar állampolgárságot című cikkből) A közelmúltban köszöntötte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az egymilliomodik kettős állampolgárunkat…