Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27367489

2020. június 17.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Laura napja van.
Holnap Levente napja lesz.

Trump: Meghalt az Iszlám Állam vezetője

Meghalt az Iszlám Állam régóta keresett első számú vezetője és alapítója, Abu Bakr al-Bagdadi. A hírt Donald Trump erősítette meg a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóján.

Tegnap este az Egyesült Államok igazságot szolgáltatott a világ első számú terrorista vezérének – kezdte beszédét Trump. Az amerikai elnök azt mondta, a „nagyon veszélyes” támadás nagy részét ő maga is végignézte. Szerinte al-Bagdadi „gyávaként, egy kutyaként” halt meg, menekülés közben, ahogy kiáltozott és sírt az életéért, miközben az amerikaiak és kutyáik üldözték őt egy alagútban. „Az utolsó pillanatait félelemben töltötte, attól rettegve, hogy jönnek érte az amerikai csapatok. Gonosz, beteg, kegyetlen ember volt, és így is halt meg. Nem hősként halt meg, hanem mint egy gyáva, futott az életéért.”

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel és fotókkal ITT !

Forrás: index.hu

Emlékeztető: „A szárazföldi megszállás érdekében létrehozták az Iszlám Államot. A törzsgárdája a Szaúd-arábiai börtönök halálsorairól kerültek ki. Ott aztán láthattak naponta akár több lefejezést is, mert a világon talán ott van a legtöbb kivégzés még mindig. Ettől függetlenül Amerika egyetértésével Szaúd-Arábia lett az ENSZ emberjogi bizottságának a vezetője. Amerika az arábiai olajat olcsón kapja meg, de már kifogyóban van az olaj. Az ország nem készült fel az olaj utáni időkre, mint ahogy az Egyesült Arab Emirátus felkészült (Dubaj). Amerikát olcsó olajjal az arábiai királyság Szíriából akarja ellátni. Ezért kell mindenáron megszerezni nekik a szír olajat. A Mol-nak Palmira közelében hatalmas új olajmezője van, innen szállította az Iszlám Állam az olajat a szír-török határra a török maffiának.” (Részlet a Miért hozták létre az Iszlám Államot című korábbi cikkből)

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)