Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182710

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Trükközik a kormány a számokkal

Az államadósság már 30 ezermilliárd forint körül nyargal! A belső eladósodás is magas.

Eközben a kormány egyre több magyar adóforintot röptet át a határon hol stadionok, hol egyéb sportlétesítmények építésére, vagy egyházak támogatására. Kapott ilyen támogatást elképesztő módon még egy kanadai egyház is, de igencsak jól járt az orosz ortodox egyház. Már képes volt a kanadai reformátusokat is 250 millióval megtámogatni! A magyar vidék egyre szegényedik, egyre több a kilakoltatás, az egészségügy nagy bajban, de az oktatás és a szociális helyzet is, szétteríti a világba az adónkat! Tényleg erre hatalmazták fel a kormányt a választók??

Ha valaki össze akarná írni, hogy hány százmilliárd adóforintunk hagyta el az utóbbi években a határainkat, rámenne jó néhány munkanapja, és még az sem biztos, hogy a teljes összeg nyomára tudna bukkanni! Miért fontosabb a nemzetinek és kereszténynek mondott kormánynak az adónk szétterítése a nagyvilágba, mint a belföldi gondok megoldása? Tényleg erre szavaztak a választópolgárok, és adtak nekik kétharmados parlamenti felhatalmazást? Illene ezen is elgondolkodni!

A napi.hu összeállítása a trükközésről elérhető ITT !

„Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

A Mi fog előbb-utóbb megszorításokhoz vezetni? című tavalyi cikkünk ITT !

Békéscsaba, 2019. október 24.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A migráns vendégmunkásoknak megoldják a lakáskörülményeit és még tolmácsot is fogadnak melléjük. A magyar devizahiteleseket a sorsukra hagyják, és nem is törődik a kormány azzal, hogy hová költözik a szerencsétlenné tett kilakoltatott. Szerbiával egészségügyi megállapodást is kötött a kormány, de nem kötött ilyen megállapodást a magyar társadalommal. Vajon hány milliárd adóforintunk repül megint át a szerbekhez a kerítés felett? A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. A forint gyengülése, illetve gyengítése miatt elszabadul az infláció. A magyar társadalom számára jó hírek nem igazán kerülnek elő az óriási kormányzati propagandából, azok leginkább arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogy kit kell gyűlölnünk!” (Részlet a Migránspárti Orbán-kormány című cikkből)

 Emlékeztető: „Miközben a magyarok még fel sem ocsúdtak a sokkból, hogy Borkai polgármester maradhat, Orbán Viktor éppen a Türk Tanácsban udvarol Nazarbajeknek, persze csak miután jó sok közös kép készült róla meg a véres kezű Erdogánról. A kazahok elbaszijának (nemzetvezetőjének) azt mondta:„Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is.” (Részlet a Magánbűnök, közerkölcsök című cikkből) Így udvarolt a miniszterelnök a kommunista elbaszinak, akinek akkora személyi kultusza van a hazájában, hogy a kazah főváros nevét Nazarbajevre változtatták!