Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23803071

2019. október 12.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Miksa napja van.
Holnap Kálmán napja lesz.

Továbbra is zúdul a szenny Székesfehérvárra (videóval)

„Ugyanúgy jönnek-mennek a kamionok, ugyanúgy jönnek a horvát rendszámú kamionok, tehát semmi nem változott” – mondta a Facebookra feltöltött videójában Fazakas Attila, a Jobbik székesfehérvári elnöke az elhíresült fehérvári lerakó mellett.

A politikus Semjén Zsolt július eleji ígéretére utalt: a miniszterelnök-helyettes akkor Varga-Damm Andrea kérdésére azt válaszolta, hogy felülvizsgálják a külföldről importált szennyvíziszap-feldolgozást.Azóta eltelt egy hónap, ám a videó tanulsága szerint az ügyben nem történt előrehaladás, a kamionok most is folyamatosan hordják a külföldi szennyvíziszapot.Ahogyan arról portálunk is beszámolt, Székesfehérvár mellett, két Natura 2000-es terület között húzódik meg az az egykori agyagbánya, ahová több tízezer tonnányi külföldi szennyvíziszapot szállítottak és szállítanak. A horvát termelés több mint fele érkezett ide 2018-ban, de nemcsak onnan, hanem Szlovéniából, Szerbiából és még Olaszországból is több ezer tonna bűzös masszát raktak le a Székesfehérvár határától egyébként pár perc autóútra levő területen.

Stummer János, a Jobbik alelnöke, aki korábban maga is bejutott a telepre, érdeklődésünkre annyit mondott arra, hogy nem hagyták abba az iszap szállítását: „Úgy látszik még egyszer el kell mennem Fehérvárra” – majd hozzátette: lesz még folytatása az ügynek, nem hagyják annyiban a dolgot.

A folytatás, illetve a teljes cikk a fehérvári látogatás videójával ITT !

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „Kár szépíteni: az Orbán rezsim néhány év alatt valódi banánköztársaságot csinált szeretett hazánkból. Egy szivarfüstős, rumban ázó banánköztársaság minden – ha lehet így mondani – bája nélkül, mert ezeknek még stílusa sincs. Csak arroganciájuk. Meg szotyijuk. De mégis, mi másnak lehet nevezni egy olyan országot, amelyik nem képes/nem akar tisztességesen levezényelni egy választást? Gondoljunk csak a tavaly áprilisi kígyózó sorokra, a rendszer összeomlására és arra, hogy idén meg nem a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke, hanem a propagandamédia közölte először az EP-választás eredményét a nagyérdeművel.” (Részlet a Magyar banán című cikkből)