Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20697337

2019. március 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma József napja van.
Holnap Klaudia napja lesz.

További milliárdos támogatások a határon túlra

Szerbiába is ment ki 50 milliárd forint az adónkból korábban, most Erdélybe megy majd ki ugyanennyi. Erdély nagyobb terület, mint csonka Magyarország. Ukrajnából egyre többen jönnek potya magyar nyugdíjra és egyéb ellátásokra egy Szovjetunió és a Magyar Népköztársaság között létrejött 1963(!) évi egyezmény alapján. Mivel Magyarországon bejelentkeznek állandó lakosnak akár háromszázan is egy-egy családi házba, vagy újabban már ravatalozóba is, a magyar járulék- és adófizető lakosságéval azonos választójoguk van.

Kijevből hamis adatokkal érkeznek, miszerint sokan közülük magas iskolai végzettséggel rendelkeznek, és nagyon magas volt a keresetük. Ezt fogadja el a magyar hatóság ahelyett, hogy elkérnék az utolsó nyugdíj-kifizetési szelvényüket, és az azon szereplő összeget forintosítanák! Ebben az esetben nem 150, sőt akár 300 ezer forint lenne a nyugdíjuk, hanem 25 ezer forint körül. A jelenlegi formájában a folyósítás közokirat-hamisítás, és a magyar adófizetők megkárosítása. 1991-ben az a bizonyos egyezmény a Szovjetunió felbomlásával hatályát vesztette. Mi lesz, ha a többi szovjet utódállam is élni óhajt a kedvező lehetőséggel? Vagy a paksi bővítés miatt ideköltöző oroszok hozzák a nyugdíjas szüleiket? Ennyire fontos még ilyen óriási áron is a Fidesznek a szavazat. Jövőre már az ukrán nyugdíjasaink döntik el, hogy azokban a falvakban, ahová sok a hamis bejelentkezés, ki lesz a falvak polgármestere? Miféle egyezmény az, amelyik csak az egyik félre rónak kötelezettséget? Vagy járnak át magyarok is Ukrajnába ingyenes betegellátásra és nyugdíjért? 

A Vajdaságba 2015-ben 50 milliárdos folyósítás történt, idén tavasszal egymilliárd forint ment ki oda lakáshoz jutás támogatására, és kétmilliárdért felújítottuk a szabadkai zsinagógát.  A vajdaságiak igénylőnként ötmillió forintot kaptak lakástámogatásra, miközben itthon egyre több járulék- és adófizető magyar állampolgárt kilakoltatnak. 2016-ban Horvátországba is beavatkozott a kormány a választásba, és juttatott ottani gazdáknak szintén ötmilliós támogatásokat – szavazatért. Be is került a jelöltjük a horvát parlamentbe.

Húsz milliárd jut a határon túli sportra, épül minden szomszédos országba Ausztria kivételével stadion is. És bizony január 1-jétől folyósítják a születésenkénti 65 ezer forintos anyasági segélyt is. A kijuttatott milliárdok felhasználása vajon ellenőrzésre kerül? Annyi biztos, hogy a határon túli levélszavazatok nagyon fontosak, de még fontosabbak a nyugdíjért bejáró külhoni szavazók, mert ők nemcsak pártra szavaznak, hanem képviselőre is. A levélben történő szavazás is nagyon drága, annak a számláját is a magyar adófizetők állják.

A fél világot támogatja már a magyar kormány, miközben főleg a magyar vidék folyamatosan pusztul. Most már az is előfordul bizony, hogy a román határ mentén lévő falvainkból Romániába járnak át dolgozni az emberek. Akik nem akarnak közmunkán tengődni itthon, amikor a határon túl gyárban dolgozhatnak a közmunkás juttatás háromszorosáért, azok vállalják az utazást. Naponta jön értük az ingyenes busz. Nem elképzelhetetlen már az sem, hogy a szegényedő magyarok adójából a jobb helyzetben lévő határon túli – sok esetben nem is magyar – embereket támogattatnak!?

A Mészáros Lőrinc-féle sportdressz beszerzése a klubok részéről valószínűleg a TAO-pénzből (az adónkból) történik. A szerelés 80 százaléka nem itthon készül. Lehet, hogy Kínában?

A határon túlró kiáramló milliárdokkal félő, hogy éket ver a hatalom az úgynevezett belső és külső magyarok közé! Más lenne a helyzet, ha a csonka hazában minden rendben lenne! Miért nem fontosak az ELTARTÓI ennek a kormánynak? Soha ekkora létszámú, és ilyen iszonyatos fizetésű hatalom nem volt még az ország élén! Vagy a nyakán. A magyar parlament továbbra is törvénygyárként működik az újabb, immár harmadik Fideszes kétharmaddal. Kormányzás helyett továbbra is dübörög a propaganda. Az államkassza helyett TAO-ba évente 100 milliárd forint körüli adó megy ki főleg stadionépítésre és magas focistafizetésekre. A már megépült stadionok veszteségesek, mert se foci, se néző! A  jegybank a 100 milliárd forint körüli nyereségét kiszervezi hat jegybanki alapítványba, amelyek bizonyos mértékig haveri kifizetőhelyként is működnek, rokoni közreműködésekkel. A jegybank összes kiadása viszont a magyar adófizetőket terheli! Ráadásul a járulékokat már adóként szedik be, és abból is szabad felhasználású pénz lesz! Az egészségügy emiatt is egyre rosszabb helyzetbe kerül.

A kiemelt határon túli támogatásokról ITT

Békéscsaba, 2018. július 23.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Miről is szól a vajdasági jeles napok? Meg fogják ünnepeltetni a vajdasági magyarokkal is azt, hogy 1918 októberében elcsatolták a területüket Magyarországtól! Az ezt lehetővé tevő passzusokat egy kivételével a Vajdasági Magyarok Szövetsége megszavazta. Elnöke Pásztor István, akit a vajdasági magyarok nem igazán kedvelnek, többször leszavaztak már inkább valamelyik szerb pártra. Hiába az egyre gyengébb választási eredménye, Orbán Viktornak csak Pásztor István számít a Vajdaságban, és önti is hozzá a magyar adóforintokat bőséggel. Az sem számít, hogy az újvidéki egyetemre magyar diákot nem vesznek fel, ami azzal is jár, hogy az uniós pénzből megvalósult újvidéki kollégiumba nem lesz magyar hallgató elszállásolva. Pásztor István felszólalt volna miatta – nem valószínű, hiszen a temerini fiúkért sem emelte fel a szavát. Mindent megszavaz, amit a szerb hatalom mond neki. Őszre tehát bulihegyek lesznek a Vajdaságban az elcsatolás 100. évfordulóján. Félő, hogy a mi pénzünkön, vagyis magyar adóforintokból fognak bulizni!” (Részlet a Pásztor István ismét Magyarországon járt című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Szlovákiában felújítottuk a magyar adófizetők pénzén a dunaszerdahelyi stadiont, és épül Révkomáromban is egy stadion. Szerbiában Topolyán három milliárdért fűthető focipályákat építünk. Romániában elég sok sportlétesítményt, jégcsarnokot építettünk, és Csíkszereda díszpolgára lett Mészáros Lőrinc. Szlovéniában beleszólt a Habony-csapat a választásba, oda 62 milliárd megy vasútfelújításra, és néhány milliárdért építünk egy stadiont is Lendván. A Fidesz lendvai jelöltje bejutott a parlamentbe, és az is kiderült, hogy valami csenevész focicsapata van. Nem számít, de lesz stadionja! Horvátországba is beleszóltak a választásba 2016-ban. Oda a horvátországi Fideszes magyar  jelöltre szavazó gazdáknak ötmillió forint vissza nem térítendő támogatást fizettünk. Be is került a horvát parlamentbe. És persze beleszólnak nagyjaink a Balkánon minden ország dolgába, ami már a New York Timesnek is feltűnt.” (Részlet a Száz stadiont, ezret című cikkből)