Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27027484

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Tovább titkolja a kormány a vendégmunkások számát

Jakab Péter (Fotó: Béli Balázs)

Másfél hónapja hiába kérdezi a jobbikos Jakab Péter a Pénzügyminisztériumot, hogy mennyi vendégmunkás dolgozik hazánkban, a kormány egyszerűen nem hajlandó érdemben válaszolni. Az ellenzéki politikus így már azt vetette fel, értik-e egyáltalán, hogy mire kíváncsi.

A Magyar Hang is beszámolt róla, amikor július végén Jakab Péter hivatalosan is érdeklődött a Pénzügyminisztériumnál: pontosan hány vendégmunkás dolgozik Magyarországon, közülük pedig mennyien érkeztek harmadik országból. Azt is szerette volna megtudni, hogy a külföldi vendégmunkások helyett nem lenne-e célszerűbb és hasznosabb a magyar munkavállalók itthon tartása, valamint a külföldön munkát vállaló magyarok hazacsábítása.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

Emlékeztető: „A migráns vendégmunkásoknak megoldják a lakáskörülményeit és még tolmácsot is fogadnak melléjük. A magyar devizahiteleseket a sorsukra hagyják, és nem is törődik a kormány azzal, hogy hová költözik a szerencsétlenné tett kilakoltatott. Szerbiával egészségügyi megállapodást is kötött a kormány, de nem kötött ilyen megállapodást a magyar társadalommal. Vajon hány milliárd adóforintunk repül megint át a szerbekhez a kerítés felett? A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. A forint gyengülése, illetve gyengítése miatt elszabadul az infláció. A magyar társadalom számára jó hírek nem igazán kerülnek elő az óriási kormányzati propagandából, azok leginkább arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogy kit kell gyűlölnünk!” (Részlet a Migránspárti Orbán-kormány című cikkből)