Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26274441

2020. április 02.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.

Tovább dübörög a nyugdíjbiznisz (videóval)

„Tömegek jelentkeznek át Ukrajnából magyar lakcímre felvenni a nyugdíjat és az egyéb szociális támogatásokat. Olyanok, akik sose fognak Magyarországra költözni! Miért nem tesz senki semmit ez ellen? Esetleg azért, mert ezek az emberek egyszer majd szavazni is itt fognak? Milliárdok nyomában a Heti Napló stábja! Bihari Ádám riportja Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.”

Ungváron és Beregszászon több fős magyar adóforintból fizetett köztisztviselő szervezi a nagy lehetőséget. A választásokra szervezetten át is hozzák őket a Fideszre szavazni. Választási csalásnak is lehetne nevezni ezt az egyre gyarapodó bizniszt. Ingyenes a betegellátás is nekik, akár a milliós műtétek is! Egy 1963 évi, a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió közötti egyezmény alapján történik mindez, de hol van már a Magyar Népköztársaság és hol van a Szovjetunió? Orosz nyugdíjasunk is van, és lesz egyre több, ha Paks II-re bejönnek dolgozni az oroszok, és hozzák a felmenőket is.

Amikor az egyezmény született, itt voltak a szovjet csapatok, és sok magyar dolgozott kint az olajvezeték építésén Tengizben és Orenburgban. És hát voltak kint orosz egyetemeken is magyar hallgatók. Miféle egyezmény az, amelyik csak az egyik félre ró kötelezettséget? Vagy járnak át magyarok is például Ukrajnába nyugdíjért és ingyen gyógyulni? Van már magyar nyugdíjasunk a Donyeck medencéből is. Nem lehet különbséget tenni, az ukránokat ugyanúgy megilleti a magyar nyugdíj, mint a kárpátaljai magyarokat! Mindaddig, amíg le nem ürítik a magyar nyugdíjkasszát ezzel, és a havi ötmilliós jövedelmű potentátok közeljövőbeli havi négy-ötmilliós nyugdíjával…

Mindez a magyar kormány tudtával, sőt mi több, jelentős támogatásával zajlik! Nagyon kell az a fránya szavazat is ugye? Azokba a falvakba, ahol sokan bejelentkeznek, akár a ravatalozóba is, már az önkormányzatokat is ők választják meg!

ANNAK KELLENE VÁLASZTÓJOGOT ADNI, AKI VISELI SZAVAZATÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIT! Ők leszavaznak a nagy juttatásokért, a magyar adófizetők meg elszenvedik szavazatuk következményeit! És nincs megállás, a nyugdíjbiznisz egyre erőteljesebben dübörög!

Az ATV Heti Napló egy évvel ezelőtti videója a keleti határ menti történésekről:

Békéscsaba, 2020. január 28.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A nemzetegyesítés szép, szimbolikus gesztusa fokozatosan az orbáni rendszerépítés martalékává vált. A Fidesz agresszív módon avatkozik bele a határon túli magyar közösségek életébe, lényegében szavazóautomatának tekintve a külhoni magyarokat, komoly pénzeket mozgósítva a cél érdekében. Mindezt a hazai közönség is érzékeli, így lett ismét kitapintható a határon túli magyarokkal szembeni ellenérzés” (Részlet a Trianon 100 és a nemzeti összetartozás című cikkből)

Emlékeztető: „Egy birka nemzet élére rövid idő alatt farkasokból álló kormány kerül.” (Edward R. Murrow)