Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681868

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Toroczkai László és az ő hasonmása

Az idemenekült volt macedón miniszterelnökkel a Fidesz és Orbán Viktor szoros kapcsolatokat ápolt, támogatták a választási kampányát, ahogy sok más balkáni ország kampányait is.

Toroczkai tükörbe nézett, és megtalálta a hasonmását a szökött volt macedón miniszterelnökben! Ezzel szerez néhány piros pontot a Fidesznél, és remélhetőleg sok fekete pontot a gondolkodó magyaroktól! Amennyiben ilyen szépen támogatja tovább a Fidesz dolgait, és szavaztatja a négy volt Jobbikos parlamenti képviselővel a kétharmad dolgait a parlamentben Toroczkai, előbb-utóbb meglesz a parlamenti frakció! De vajon hol van jelenleg a hasonmása?

A Balkánon, amelyet tűzfészeknek is szoktak nevezni, egyre több választási kampányba avatkozik bele a magyar kormány. Hogy mindez hány milliárd adóforintunkba kerül, arról ideje lenne beszámolni, és arról is, hogy mit vásároltak a Balkánon az adónkból? A magyar emberektől elvont adókat Magyarországon kell elkölteni, mert amiatt, hogy a fél világot támogatják már belőle, a hazai helyzet egyre romlik. A kórházak adósságállományának (50 milliárd forint felett!) lerendezése, az egészségügy rendbetétele halaszthatatlan feladat kellene, hogy legyen! A magyar társadalom türelme egyelőre úgy néz ki, hogy végtelenített, de mi lesz, ha egyszer elszakad az a bizonyos cérna?

Toroczki László hasonlóság-megállapításáról szóló cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2018. november 20.

Összeállította: Anton

Gruevszki Orbán Viktor meghívójával próbálta visszakérni az útlevelét. Erről bővebben ITT !

Emlékeztető: „A négyes fogat tehát Toroczkai László ásotthalmi polgármester Mi Hazánk Mozgalom Pártja zászlaja alatt politizál tovább. A kormánypárti média és az ATV nem győzi őket behívni egy kis csevelyre. Egy darabig érdekesek lesznek a hatalomnak. Torgyán kisgazdapártja nélkül 1998-ban nem tudott volna hatalomra kerülni a Fidesz. Akkor még kétfordulós volt a választás, és a két forduló között megállapodott a Fidesz a kisgazdákkal. Két év múlva a kétéves költségvetéssel már ki is golyózták őket. Most nagyon fontos szerepük lesz a Négyeknek abban, hogy 2022-ig biztosítsák a Fidesznek a parlamenti kétharmadot. A napokban már együtt szavaztak arról, hogy Magyarország ne csatlakozzon az uniós ügyészséghez. Lehet, hogy a későbbiekben ők is hozzáférnek némi uniós pénzünkhöz?” (Részlet a Volner, Apáti és Fülöp a Mi Hazánkban folytatja című cikkből) Dúró Dóra már korábban csatlakozott a mozgalomhoz, vagyis a férjéhez…

Emlékeztető: „Ahhoz, hogy a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti frakciót tudjon alakítani, még egy hasonszerű mukit kell beszerezni, és törvényt kell módosítani, mert olyan pártnak, amely választáson nem mérette meg magát, nem lehet frakciója. Nem kell aggódni, a Fidesz kétharmad megoldja ezt is, még az is lehet, hogy kölcsönadnak egy képviselőt, mint ahogy Burány Sándort az MSZP kölcsönadta a Párbeszéd frakció létrejöttéhez. Követtek ők el ennél már jóval nagyobb stikliket is a törvénygyárként működtetett kétharmados parlamenti többséggel.” (Részlet Az agymosoda is lehozta Volner János széljegyzetét című írásból)