Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27027196

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Topolyán kampányolt Novák Katalin államtitkár

Az államtitkár szorgalmazza, hogy a határon túlról is igényeljék a magyar állami támogatásokat. Az lesz a következménye ezeknek a kampányoknak, illetve lehetőségeknek, hogy a csonka honban élők és a határon túliak közé éket vernek az ilyen dolgokkal. Oszd meg és uralkodj! Soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalmat nem kellett még eltartania a magyar társadalomnak. Hogy miért szórják szét a nagyvilágba a tőle adók formájában elvont jövedelmet, arra illene végre válaszolni! Kitől kaptak az ekkora mértékű osztogatásra felhatalmazást?

A szülésenkénti 65 ezer forintos anyasági támogatást már kiterjesztették, és elég sok szociális juttatás is kiáramlik évek óta különböző alapítványokon keresztül. Topolyán 3 milliárd adóforintunkért sportkomplexum épült, és valamennyi határ menti országban Ausztria kivételével épülnek már a stadionok is. A 15 ezer lakosú Topolyán az átadáson részt vett Orbán Viktor is. Az ünnepséget edzésbemutató követte – szerb nyelven.

Évente több tízmilliárd adóforintunk megy ki a határon túli egyházak támogatására is. Ukrajnába már nemcsak nyugdíjat fizetünk, hanem munkabért is, amelyet az ukrán hatalom megadóztat. Megy ki elég sok munkabér Romániába és valószínűleg Szerbiába is. Bizony nagyon sokba kerül a kettős állampolgárság és a levélben történő szavazásaik is. Szavazatuk következményeit viszont a csonka honban élők viselik. Természetes lenne a támogatás, ha itthon minden rendben lenne!! Amíg ez nincs így, addig érthetetlen! Áramlik már ki ezen kívül magyar adóforint nagyon sok országba, Európán kívül az ázsiai diktatúrákba és Afrikába is. Hogy hová is jut az adónkból, arról egy tavalyi összeállítás elérhető ITT !

A fél világ támogatása azzal jár most már, hogy itthon halódik az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat. A kórházakban orvos- és nővérhiány van, és sok a nem megfelelő higiénia miatt a fertőzés is. Most jelent meg egy hír arról, hogy minden iskolába zongorát fognak biztosítani két milliárd adóforintért! Némely iskolának a falát ki kell már támasztani, nincs kréta, WC-problémák is akadnak, tornaterem inkább fontos lenne, de nem, nekünk Mohács, illetve zongora kell! Vajon melyik Fideszes vagy Fidesz-közeli potentát fogja szállítani?

És hány ukrán, szerb, vagy egyéb országból származó vendégmunkást óhajtanak még behozni úgy, hogy azoknak lesz lakhatási lehetőség is, de a kilakoltatott magyarjainknak nem!

Békéscsaba, 2019. május 14.

F. I.

Emlékeztető: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből)

Emlékeztető: „A keleti nyitás egyfajta próbálkozás volt egy unióval szembeni alternatívára, de mostanra kiderült, hogy nemcsak nem akarnak minket eltartani az oroszok vagy a kínaiak, hanem még az európai multiknál is jobban ki fognak zsigerelni.” (Részlet az Orbán a multik markában – interjú Róna Péterrel című cikkből)