Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20350129

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Titkosították Kecskeméten az Elios-szerződéseket

Egymilliárd forintért cserélte le a közterületi lámpákat Kecskeméten az egykor Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios, ám a lakók elégedetlenek, több fényt szeretnének. A fideszes városvezetés egy éve megígérte, hogy szakemberekkel megmérik, elég erős-e a ledes közvilágítás, ám ez azóta sem történt meg – írja a hirtv.hu.

Az Európai Unió csaláselleni szerve, az Olaf vizsgálja az uniós támogatással megvalósult beruházást országszerte. Az Olaf csak vizsgálódik, megállapít, és elküldi a tagállam ügyészségének az anyagot a vizsgálat lefolytatására. Tehát Polt Péter Fideszes legfőbb ügyészen múlik az eredmény.

Az Európai Unió illetékes szervei változtatni szeretnének a helyzeten azzal, hogy létrehozzák az uniós ügyészséget, és nem a tagállamok ügyészsége lenne az illetékes az Olaf megállapításaival kapcsolatban. Három korrupt ország – és természetesen Magyarország – nem szavazta meg az uniós ügyészség létrehozását.

A nyomozás megindult, érdekes módon Kecskeméten máris titkosították az erre vonatkozó egymilliárd forint körüli összegű szerződéseket. A városban amióta a közvilágítás „korszerűsítése” megtörtént, megszaporodtak az éjszakai balesetek. Amennyiben elmarasztalná Magyarországot az unió, 13 milliárd forint körüli összeget kellene visszafizetni. A négyes metróval kapcsolatos uniós vizsgálat kapcsán óránként bemondta a köztévé a vizsgálódást, most azonban elhallgatják!

Kecskemét város polgármestere (Szemereyné Pataki Klaudia) Matolcsy György sógornője, aki munkatársa volt Matolcsynak a minisztériumban is, és ő ült be Matolcsy helyére a parlamentbe, amikor Matolcsy kikerült onnan a jegybank elnöki poszt miatt. A polgármester férje és annak testvére Matolcsy unokatestvérei, és nagyon jól szoktak járni a hat jegybanki alapítvány valamelyikében, például a Növekedési Hitelbanknál… Az egyik unokatestvér vezeti, a testvére pedig 400 millió forint hitelt kap…

Amennyiben az Elios-ügyben elmarasztalnák Magyarországot, 13 milliárd forint körüli uniós támogatást kellene visszafizetnünk. A négyes metróval kapcsolatos hasonló eljárást óránként emlegette a közmédia, Elios-ügyben nagy a csend…

Forrás: hvg gyűjtés

A táblázat elkészülte után Matolcsy György elvált a feleségétől és új házasságot kötött. Haverok, Rokonok, Szomszédok, Mutyi, Hanta!

Békéscsaba, 2018. január 23.

Anton

Emlékeztető: „A média már szinte teljes egészében a kormány kezében van, és arra törekszik, hogy a még esetleg más tulajdonban lévő médiát is bekapja. Hogy akkor honnan tudja meg a választópolgár az ország helyzetével kapcsolatos VALÓS híreket, az nehéz kérdés! Mert a Facebookon is szeretik letiltani azokat a bejegyzőket, akik IGAZAT írnak. Az RTL-Klub nézettebb, mint Andy Vajna kormányszócsöve, ezért azt is kormányszócsővé kell(ene) degradálni. Mert Ha sokat mondom, sánta vagy, elkezdesz sántítani! Ha sokszor mondják minden csatornán, hogy Soros György, vagy azt hogy migráns, már meg is feledkezel az egészségügy, az oktatás, vagy a szociális ágazat sanyarú helyzetéről, és arról, hogy lassan már több migráns érkezett be az országba, mint ahányat a kvótával be kellene fogadni!” (Részlet a 160 milliárdot csoportosított át a költségvetésben a kormány című cikkből)