Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21257527

2019. április 26.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.

Tiborcz Istvánéknak sincs okuk panaszra…

…de már a tágabb értelemben vett családnak sem. Csak a magyar társadalomnak, főleg a devizahiteleseknek.

Tiborcz István és Orbán Viktor. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Miután Tiborcz István benősült az Orbán-családba, azóta nincs megállás neki se a gazdagodás útján. Most már Mészáros Lőrinccel is összebútoroztak, vagyis összenőtt, ami mindig is összetartozott. Erről bővebben ITT

Összeállítás a nagy gazdagodásról és a céghálóról egyéb elérhetőségekkel ITT !

„A Microsoft-ügyben rengeteg állami szerv – többek között a NAV és az ORFK – is érintett lehet, hisz sokan szereztek be szoftvereket ebben az időszakban. Informális módon Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak is ráhatása lehetett  a dologra – testvére, Tiborcz Péter a 2014-es választások után a magyar adóhatóság informatikai fejlesztésekért felelős osztályát vezette. Az amerikai hatóságok nyomoznak. Erről bővebben ITT

Az Elios-botrányról írt még a választás előtt a már megszüntetett Magyar Nemzet. A márciusi cikkük elérhető ITT

Tiborcz Istvánnak és testvérének nincs oka panaszra. A másik Tiborcnak volt. Panaszát a Bánk Bánból Bihari József mondja el:

 

 

Egyre több olyan ügy kerül terítékre a NER-családok (Nemzeti Együttműködés Rendszere) gazdagodásáról, és válik egyre érthetőbbé, hogy miért nem csatlakozik Magyarország az uniós ügyészséghez? Az Európai Unió rengeteg támogatást biztosít Magyarországnak, de érdekes módon csak a felhasználás ellenőrzésére van joga, valódi elszámoltatást és felelősségre vonást nem végez. Ezt a feladatot látná el az uniós ügyészség. Ebben az összeállításban is csak a jéghegy csúcsát piszkáltuk meg egy cseppet. Sajnos tele vagyunk ilyen elképesztő ügyekkel.

Már általában 50 milliós uniós pénzből építenek a vidéki NER-lovagok panziókat, amelyekből panzió sose lesz. Viszont öt év után a NER-lovag nevére kerül az ötvenmilliós létesítmény. Épültek szerte Szabolcsban például a síkságon kilátók, amelyek jóval olcsóbban megépültek, de 25 milliós uniós pénzt vettek fel az „építtetők”. Nagyon jól jövedelmeznek a kerékpárút építések és a belvárosok felújítása – ezek is uniós pénzből. Az élelmiszer-ipar és az élelmiszerforgalmazás témakörben nem talál a kormány lehetőséget sem uniós, sem hazai forrásból!

A Vatikán védőszentje Szent Péter, a NER védőszentje Polt Péter. Amíg ez így lesz, addig megy az uniós pénzek körüli vircsaft.

Békéscsaba, 2018. augusztus 28.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, 1490 milliárd forint, mert a tavaly előre kifizetett uniós pénzeket itt számolták el. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.

Emlékeztető 2.: Feldolgozásra került az, hogy melyik megye mennyire került már a világ leggazdagabb gázszerelőjének tulajdonába. A legmegdöbbentőbb a Békés megyei térhódításuk. Valószínűleg a BudaChash brókerház-botrány is besegített az itteni gazdagodásukba: