Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181334

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Tervezett lakosságcsere zajlik…

…ami ugyanolyan veszélyeket rejt magában, mint az illegális migráció

A londoni repülőtéren…

Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik elnökhelyettesével és EP-listavezetőjével a párt a XXI. századi ellenzéki erők londoni fóruma  után, a London-Lutoni repülőtér magyaroktól is nyüzsgő termináljában beszélgettünk arról, miért épp a szigetország fővárosában ütköztette érveit az LMP, a Momentum és a Jobbik, illetve mire számíthat az, aki a legerősebb ellenzéki erőre adja a voksát május 26-án.

– Honnan jött az ötlet, hogy épp az LMP-vel és a Momentummal szervezzenek a nyugatra vándorolt magyarok körében egy vitasorozatot?

– Már régóta beszélünk arról, hogy Magyarországon léteznek XXI. századi pártok, melyek alapvetően másképp látják a politikát, mint a rendszerváltó pártok. „Az LMP-ben, a Momentumban és a Jobbikban a rengeteg különbség ellenére is sok közös vonás van, és mindannyian az elmúlt 30 évtől eltérő politikai stílust szeretnénk meghonosítani, és fel akarjuk számolni a rendszerváltó pártokon átívelő korrupciót.” Ezzel a „turnéval” erre szeretnénk felhívni a figyelmet.

– Hogyhogy az LMP-t Ungár Péter, és nem a párt EP-listavezetője, Vágó Gábor képviselte Londonban?

– Minden párt szuverén joga eldönteni, hogy kit delegál egy ilyen fórumra, az LMP abban állapodott meg, hogy a három kiszemelt állomásra, három különböző politikust küldenek: Londonba Ungár Pétert, Bécsbe és Münchenbe pedig Demeter Mártát és Vágó Gábort. Ebben is van logika, ahogy abban is, hogy csak a listavezetők fóruma legyen ez az eseménysorozat. Egy biztos: a Momentumtól mindenhol Cseh Katalin, a Jobbiktól pedig én leszek jelen.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Egyre több, főleg ukrán vendégmunkás érkezik be az országba, akik mellé tolmács is kell, esetenként nemcsak ukrán, hanem orosz is. Meg kell oldani a lakhatási lehetőségeiket is. A kilakoltatott devizahitelesekét azt nem! Amennyiben lesz állandó lakáscímük, bejelentik a felmenőiket is, és akkor aztán azoknak is fizetheti a magyar nyugdíjat a magyar adófizető! Segíteni is fogja őket a kormány, mert Fidesz-szavazók lesznek azok is, mint a Szabolcsba már bejelentett sokaság! Erről bővebben ebben a 2015-ös cikkben  ITT !

Békéscsaba, 2019. április 10.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A kereszténynek mondott hatalom és sajtómunkásai figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!”

Emlékeztető: „Van az országban egy 100–250 ezer ember, aki ennek az új uralkodó osztálynak a része. Van egy további 500 ezer ember, aki jól él, mert kapcsolódik valamilyen szinten hozzájuk. Van 1 millió ember, aki el van, és akkor ott marad 8 millió ember, aki nyomorog, leszakad, küszködik. A kormánynak az alapvető feladata az, hogy ezt a 7–8 millió embert becsapja.” (Róna Péter). És már meghaladja az egymilliót a választójoggal is felruházott kettős állampolgárunk létszáma...