Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27092995

2020. május 25.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.

Török iskolát engedélyezett Budapesten a kormányhivatal

Megvédjük a keresztény kultúrát? (Igen, úgy, hogy közben a török diktátor gyilkolja a kurd keresztényeket!

A fővárosi kormányhivatal engedélyt adott egy olyan általános iskola és gimnázium megnyitásához, amit Recep Tayyip Erdogan török elnök lobbiszervezete hoz létre a magyar fővárosban – értesült a 24.hu.

Mint a lap írja, a Maarif Általános Iskola és Gimnázium szeptember óta aktív státuszú oktatási intézménynek minősül, bár egyelőre nem kezdődött meg a tanítás. Az iskola helyszíne az egykori Harsányi János Szakközépiskola és Szakiskola, melynek épülete jelenleg – a lap helyszíni szemléje alapján igencsak lerobbant állapotban van.

A 24.hu megkereste az intézmény megbízott vezetőjét, aki bizalmatlankodva annyit árult el, hogy egy „török eredetű” magániskoláról van szó, ami még nem nyitotta meg a kapuit, mert egyelőre „épül”. Azt nem sikerült megtudnunk tőle, hogy pontosan milyen pénzből finanszírozzák az iskolát, és hogy mekkora lesz a költségvetése az intézménynek, ahogyan azt sem, a padsorokban kizárólag török, vagy más származású diákok is tanulhatnak-e.

Egyelőre az is rejtély, hogy a muszlim vallási nevelés szerepet kap-e az intézményben, és ha igen, ez együtt jár-e például mecsetépítéssel.

Az iskola fenntartója az idén nyáron alapított Maarif Hungary Nonprofit Kft. lesz, amelynek ügyvezetője egy bizonyos Yasin Parildar nevű 34 éves török férfi, aki a lakcíme szerint Isztambulban él. A cég tulajdonosa a törökországi Maarif Alapítvány. Az alapítványt a 2016-os kudarcba fulladt Erdoğan elleni katonai puccs után hozta létre a török kormány. A puccsot Erdogan szerint egykori szövetségese, Fetuallah Gülen hitszónok tervelte ki ellene, és azok a katonák hajtották végre, akik egykor Gülen iskoláiban tanultak. A sikertelen puccs után a Maarif Alapítványt az alapító okirata szerint épp azért hozták létre, hogy a a Gülenhez köthető iskolákat megszerezze.

A szervezet a saját honlapján is közzétette azt a hírt, miszerint Erdoğan elnök az idei oszakai G20-csúcstalálkozón is szóba hozta a Maarif Alapítványt. A 24. hu felidézi, a török elnök a „gülenista terrorszervezetre” hivatkozva G20-csúcson résztvevő vezetőktől azt kérte, hogy országaik oktatási minisztériumai működjenek együtt a Maarif Alapítvánnyal, hogy meg tudják védeni országukat a terrorista szervezettől.

A török vezető november 7-én látogat Budapestre, a magyar-török felső szintű stratégiai tanács ülésére.

Forrás: alfahir.hu

Az Orbán-család és egy török család üzletéről egy 2016-os cikk elérhető ITT !

Emlékeztető: „Szijjártó Péter külügyminiszter Bakuban a Türk Tanács összejövetelén a magyar delegáció tagjaként elmondta, hogy a magyar kormánynak nemzeti érdeke a török melletti kiállás, hiszen az magyar nemzeti érdek. Ez pedig azt diktálja, hogy akár több százezer vagy akár millió illegális bevándorló megjelenjen Magyarország déli határánál, és kerüljük el, hogy több százezer vagy millió illegális bevándorlót erőszakkal kelljen visszatartani Magyarország déli határánál. Arról nem beszélt, hogy hány ezer, vagy százezer kurd és egyéb nemzetiségű ember menekül el a törökök és az általuk kiszabadított iszlám államos volt foglyok elől, és hová mennek? Nem Európa felé fogják venni az irányt? Amerika is magára hagyta őket, kivonta a területről a csapatait. A kurdok által fogvatartott iszlám államosok most a törökkel harcolnak, ölik a kurdokat! Mi lesz, ha véget érnek valaha a harcok, és ezek a gyilkológépek bejönnek Európába a menekülők között?” (Részlet A magyar kormány és a Türk Tanács kapcsolatáról című cikkből) 2019. október 14-15.

Emlékeztető: „Miközben a magyarok még fel sem ocsúdtak a sokkból, hogy Borkai polgármester maradhat, Orbán Viktor éppen a Türk Tanácsban udvarol Nazarbajeknek, persze csak miután jó sok közös kép készült róla meg a véres kezű Erdogánról. A kazahok elbaszijának (nemzetvezetőjének) azt mondta:„Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is.” (Részlet a Magánbűnök, közerkölcsök című cikkből) Így udvarolt a miniszterelnök a kommunista elbaszinak…

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet! Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel a migránsok Görögországba! A Balkánon már kezdenek feltorlódni! Normálisan működő ország ilyet nem tenne!! Amit Észak-Szíriában, a szomszédos országban művel, arra nincs bocsánat!

Migránspárti Orbán-kormány

A The Wall Street Journál írja:

A tekintélyes gazdasági napilap érdeklődését is felkeltette az Orbán-kormány migráció-ellenes retorikája és a külföldi (migráns) munkaerő mind masszívabb magyarországi jelenléte között feszülő ellentmondás.

A lap riportban mutatta be, hogy az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt a külföldiek tartózkodási engedélykérelmeinek száma.

2018-ban 61 ezer kérelmező közül mintegy 50 ezren meg is kapták azt. Ukrajna mellett Mongóliából, Indiából és Vietnámból érkeznek leginkább, és nem csak betanított munkakörökbe.

Forrás: Magyar Hang 2019. szeptember 13-19-ei száma)