Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713555

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Több név is felmerült a Jobbik elnöki pozíciójára

Nem választott elnökjelöltet tegnap a Jobbik választmánya. Volner János szerint több név is felmerült, aki alkalmas a feladatra, de még el kell dönteniük, vállalják-e a megmérettetést.

A párt alelnöke megerősítette, hogy Vona Gábor a háttérből, tanácsadóként tevékenykedik, de nem zárta ki, hogy később még visszatér. Volner János szerint el kell érni a szavazatok újraszámolását. 

– Tömegekben van nagyon erős kétség, valóságos elemekre alapozva, hiszen ezek a jegyzőkönyvek, az adateltérések sorozatban bizonyítottak azzal kapcsolatban, hogy a választások eredménye az valóban olyan volt-e, amilyennek hivatalosan tűnik. Ezen változtatni kell, erre megnyugtató megoldást kell keríteni, és az egyetlen megnyugtató megoldás az, ha megtörténik az újraszámolás, és ebben az ügyben tisztán látunk – mondta Volner János.

Beszélt az alelnök a Morvai Krisztina EU-s képviselő unióból történő visszahívásáról is. Az interjú elérhető ITT

Forrás: hirtv.hu 

sokkaljobb-kommentár: Volt ilyen visszahívás például Bokros Lajos esetében, de olyan, hogy a húsos fazék mellől visszajönne bármelyik uniós képviselő, nincs információ. A havi jövedelem teljes ellátás mellett meghaladja átszámítva az egymillió forintot. Amikor beül a munkahelyére – a parlamentbe, akkor alkalmanként 360 eurót kapnak. Se különösebb feladat, se felelősség… A döntés pedig végül is az Európa Tanács kezében van, melynek tagjai a tagállamok miniszterelnökei. Gaudi Tamás is jól fizető állást tölt be Morvai mellett Brüsszelben. 2019-ben lejár a mandátuma Morvainak, és utána további három évig kapja a teljes fizetést, természetesen a parlamenti ülésen való részvételi pénz nélkül. A Jobbiknak köszönhetően összességében cirka 200 millió forint jövedelemhez jutott a 13 esztendő alatt. Ekkora jótétemény után beállt Fideszes propagandistának Gaudival egyetemben. 

Az uniós képviselők sem adót, sem járulékot nem fizetnek! 

Békéscsaba, 2018. április 12.

F. I. – K. M. 

Emlékeztető 1.: 

Emlékeztető 2.: „A törvény egyik passzusa alapján a győztes mindent visz! Így történt ez most is, a győztes Fidesz további 1,2 millió szavazatot kapott meg a töredékszavazatokból. Választási szakértők kiszámolhatnák, hogy ez hány parlamenti képviselői helyet is jelent? Akár negyvenet, vagy még többet! Ha ez a passzus nincs, nincs újabb parlamenti kétharmad! A bizottságokban dől el minden fontos kérdés, ott is jelentős lesz emiatt a passzus miatt a Fideszes többség. Az ellenzéknek lehetősége lesz megint törvényjavaslatokat benyújtani, amelyeket a Fideszes többség leszavaz – a demokrácia nagyobb dicsőségére! Ezzel a választójogi törvénnyel a Fidesz hatalma be van betonozva. Ráadásul az Ukrajnából törvénytelen módon (vannak olyan házak, ahová 300 is be van jelentkezve!) nyugdíjban részesülők teljes jogú választópolgárok is, és Szabolcsban bizony el is döntik azt is, hogy ki lesz a megye egyéni országgyűlési képviselője, és ki lesz majd a falvak polgármestere…” (Részlet a Győztes mindent visz! A jövőnket is? című cikkből)