Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27181091

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Tégláról téglára a Fidesz mindent visz

A 2010-es első parlamenti kétharmadot biztosító választást elszámoltatás és felelősségre vonás ígéretével nyerték meg, és azonnal megkezdték az országot kiforgatni a sarkaiból. Alkotmányoztak, megváltoztatták az ország nevét, új választójogi törvény készült, és munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv.

Az alkotmányt később átnevezték alaptörvénynek és kihagyták belőle a magyar társadalom négy alaptételét! Nem védték le a termőföldet, a vízbázist, az egészségügyet és a nyugdíjat. A gyalázatos egykulcsos adó bevezetésével adókötelessé tették a minimálbért is! Így aztán az időközben akár ötmillió forintra is emelt potentáti jövedelmek és a minimálbérek egyaránt 15 százalékkal adóznak, ami egészen elképesztő! Mivel nincs sem járulék-, sem nyugdíjplafon, hamarosan megjelennek a négymillió forintos nyugdíjak. 2018 végén már volt 23 egy és kétmillió forint közötti nyugdíjas és 3 két millió forint feletti nyugdíjas. A nyugdíjkasszát nem a Ratkó-gyerekek (az ötvenes évek elején születettek) fogják beborítani, hanem a potentátok!

Az ország nevét Magyar Köztársaságról Magyarországra változtatták.

A gyalázatos, munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvet arcátlanul még kiegészítették a rabszolgatörvénnyel is.

Az új, csak általuk megszavazott választójogi törvényük alapján az ellenzéknek csak akkor van esélye, ha összefog, és egy fideszes ellenében egy ellenzéki áll ki, és nem tíz... Annak idején a gladiátorok is egy az egy ellen harcoltak. A közhivatalok, a hatalmi ágak megszállásával a Fidesz mindent visz! A gyengített forinttal és az adónk világszerte történő szétszórásával a jövőnket is... A stadion- és a sportakadémia építési láz meg valóban túlmegy már minden határon, hiszen épülnek sorra Ausztria kivételével a határainkon túl is. Mivel az eddig átadottak mindegyike jócskán veszteséges, a fenntartásuk is iszonyatos terhet fog rakni a jövedelemhez alig jutókra.

A Tégláról téglára, a rendszerépítés zavartalanul folytatódik című Magyar Hangos cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. december 2.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Minden óriási vagyon alapja egy óriási bűncselekmény.” (Lev Tolsztoj)

Emlékeztető: „A 2010-es kormányváltás idején 282 forint volt az euró-árfolyam, és az államadósság 20 ezermilliárd forint volt. Ebből lett mára a 337 forintos euró, és az államadósság 30 ezermilliárd forintra úgy nőtt, hogy a kormányzati kommunikáció szerint csökkent! Arról időnként szó esik, hogy a Világbankot kipenderítette a Fidesz-kormány, de arról nem, hogy úgy szabadult meg az IMF-hiteltől, hogy kedvezőtlenebb kamatokkal vett fel más forrásból hiteleket! Árulják a kedvező kamatozású állampapírokat öt éves lejáratra, amit a következő kormánynak kell visszavásárolnia. Az állampapírokkal tovább növelik az eladósodást, mert a belső eladósodás is eladósodás!” (Részlet a Hogy állunk Magyarország című cikkből)

Emlékeztető: „Jó lenne, ha legalább abban közmegegyezés születne, hogy Magyarország Európa erősödésében érdekelt, és például azt szeretnék elérni, hogy az euró-övezet valutája kiállja a versenyt a dollárral, Putyinék tervezett kriptodevizájával szemben is. Magyarország Európa szívében van, ezért aztán tényleg ne is akarja senki lecserélni a „házszámot”, se sejtelmesen bazsalygó Putyin se a kipcsakok fejedelme, se a véreskezű Erdogan kedvében járva. Inkább tartozzunk Európához, és osztozzunk sorsában, mint hogy mindenféle szélnek kiszolgáltatva olyan viharok közé sodródjunk, amelyeknek nem ismerjük a valódi természetét.” (Részlet a Lehet-e hazát árulni euróért? című cikkből)