Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22107264

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Tállai a 3000 vendégmunkásról: Nekünk nem is szóltak

A kormány nemcsak bevándorláspárti, de pofátlan is.

A MOL-vezér már mindenhol lenyilatkozta, hogy jön 3000, jórészt unión kívüli (török?) vendégmunkás a 15 ezer lelkes Tiszaújvárosba, Tállai András viszont arra az írásbeli kérdésemre, hogy ez milyen hatással lesz a magyar dolgozók bérére, illetve, hogy honnan fognak érkezni a gazdasági bevándorlók annyit válaszolt a kormány nevében, hogy nekik erről nem is szóltak. Közölte mindezt két nappal azután, hogy a kollégája, Bodó Sándor államtitkár a parlamentben már mindent bevallott.

Tállai András! Nem szégyellitek magatokat, hogy hülyének nézitek a népet? Ilyen nyegle válaszokkal akarod te és a kormányod megvédeni a magyar munkahelyeket? És még volt bőr a képeteken kiírni a plakátokra, hogy „Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját.” Közben már az állami cégek is bevándorlókat hoznak, csak a magyarok bérét ne kelljen emelni. Ti pedig elintézitek annyival, hogy nektek nem is szóltak. És ha nem szóltak, akkor nincs is vele dolgotok. Ezek után nekünk is csak egy van veletek: elzavarni titeket a közéletből egyszer s mindenkorra. Menni fogtok, hogy a magyarok maradhassanak.

Május 26-án üzenjük meg minél többen a kormánynak: a magyarok nem keleti vendégmunkásokat akarnak, hanem nyugati béreket!

Forrás és fotó: Jakab Péter idővonala

sokkaljobb-kommentár: Az ukrán vendégmunkások Tiszaújvárosba (az egykori Leninvárosba) történő behordásáról ITT !

Ukrán vendégmunkások Kecskeméten is. Erről ITT !

Valószínű, hogy a BMW debreceni új gyárába is ukrán vendégmunkások fognak dolgozni. Erre jelentős munkahely-teremtési támogatást is ad az adónkból a kormány, az egyéb nagy lehetőségeikről, a helyszín, az építkezés, a beindulás utáni adókedvezmények azok aztán mindent visznek. Amennyiben a robotizáció a tetőpontjára fog érni, ezek az autógyárak bizony hazatelepülnek, itt hagyva maguk után a betonkatlanokat és a nyomort. Az autógyárak miatt alacsony a jegybanki alapkamat, felpörgetve az inflációt Magyarországon. Az autógyártás veszélyeiről bővebben ITT !

 Békéscsaba, 2019. április 4.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A magyar demokrácia jelenlegi válsága ebből is ered. Akit zsarolni lehet, azt bármire rá tudnak venni. Az, hogy a parlamentben a Fidesz-frakció minden idők legegységesebben, legfegyelmezettebben szavazó képviselő-csoportja, az szerintem nem az érintettek magas fokú politikai tudatosságának terméke. Egyszerűen csicskaként tartják őket, és azért kezelhetik őket így, mert sokan közülük a mai napig zsarolhatóak. Ez pedig nem tesz jót sem az országnak, sem az állampolgárainak.” (Részlet az Ungváry Krisztián: 1989 után még tíz éven át zajlott az állambiztonsági iratok ledarálása című cikkből)