Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27229196

2020. június 04.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Bulcsú napja van.
Holnap Fatime napja lesz.

Szuperkórházat a prérire vagy felújítani a belterületieket?

Hol épül Budapesten a szuperkórház? Nem lenne olcsóbb a belterületi kórházakat felújítani? A szuperkórház építésére 2018 októbere óta egy állami cégen keresztül már öntik kifelé az adónkat a szuperkórház építése ürügyén!

Az autógyárak építésekor szokásos földmutyi a szuperkórházhoz szükséges földterület megvásárlásánál is tetten érhető, a prérin épül meg a szuperkórház valamikor: „Nem mellékes, hogy a kijelölt 7 hektáros terület több mint felét a fideszes kötődésű, békemeneteken is masírozó, a Népliget közparkjából lakópark-építésre nagy darabot kihasító Tamás László birtokolta. A többin a Pilisi Parkerdő Zrt. és a XI. kerületi önkormányzat osztozott. Tamás László végül 4,4 milliárdot kapott a közművesítetlen, autópálya széli, mocsaras, parlagon heverő földekért. A parkerdő és az önkormányzat semmit.” (Részlet egy 2019 augusztusi a cikkből).

Hogy erre a területre hány milliárdot kell rákölteni (tőzeget is bányásztak erről a területről), mire alkalmas lesz az építkezésre, és arra, hogy az tömegközlekedéssel is megközelíthető kórház legyen, bizony nagyon a jövő zenéje. Ismerve a felárazási szokásokat a helyzet még aggasztóbb. Tamás László viszont igencsak jól járhatott…

Két állami cégbe is bekerült Kocsis Máté felesége, Kocsisné Márkus Szilvia 2018 októberében igazgatósági tag lett a dél-budai szuperkórházat építtető állami cégnél, valamint felügyelőbizottsági tag a II. kerületi Széllkapu parkot és mélygarázst fejlesztő kft-nél. 2018 októbere óta már elég szép jövedelemhez juthatott a Fidesz frakcióvezetőjének neje.

Budapest 2024-ben olimpiát rendezett volna, de ez szerencsére meghiúsult. Az ennek szervezésére létrehozott állami cég azóta is működik, Schmitt Plágium Pál bukott köztársasági elnöknek is jó kis anyagi lehetőséget biztosítva. Nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnök társaságában Svájcban járt, valószínűleg megpályázzák a 2032-es olimpia rendezési jogát. Ezt követően mondana le Orbán Viktor a miniszterelnöki posztról?

Békéscsaba, 2020. január 6.

Anton

Emlékeztető: „Nincs alkotmányos védelem alatt sem a termőföld (azé az ország, akié a föld), sem a vízbázis (víz nélkül nincs élet), sem a társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk), sem a nyugdíj (vagyis az idős korunk)! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amelynek köszönhetően a magas jövedelműek (közte a soha nem látott létszámú és magas jövedelmű hatalom) alig fizetnek adót, a minimálbért viszont adókötelessé tették! Ez utóbbi összege még mindig nem éri el a létminimumot, illetve a nettó 100 ezer forintot! A járulékokat adóként szedik be (szabad felhasználású pénz lesz belőle!), és egyre nő a havi ötmilliós jövedelműek tábora, akiknek a nyugdíja négymillió forint lesz! Ez és a temérdek ukrán és egyéb külföldi nyugdíjas nyugdíja fogja bedönteni a nyugdíjkasszát, és nem a Ratkó-gyerekek!” (Részlet a Harminc éve szabadon… című cikkből)

Emlékeztető: „A kommunista Vietnamot is segítjük, ott luxus kórházat is építünk. És ráadásul a letelepedési kötvény valami újabb változatát is árulják. A letelepedési kötvényt forgalmazók nagyon jól, a magyar adófizetők nagyon rosszul járnak! Öt év után kamatokkal terhelten visszavásárolják a kötvényeket. Évente egyre többe kerül, mert a forgalom elképesztő méreteket öltött. Akár 150 milliárd is lehet az évi teher. Ráadásul akár köztörvényesek is magyar iratokhoz jutnak általa. Vietnamban újfajta letelepedési lehetőséget hirdetnek, jönni fognak tovább Magyarországra. A már itt élők közül néhány be is kapcsolódott a vadkender-termesztésbe. Mongóliába is jut magyar segítség, és a balkáni országokkal is egyre szorosabb a kapcsolat. Oda is dől rendesen az adónkból a pénz. Az afrikai országokon is szeret segíteni a nemzetinek és kereszténynek mondott magyar hatalom. Ghánában például uszodát építünk.” (Részlet A fél világnak jut már az adóforintjainkból című cikkből) Vietnámban lesz Magyar Művelődési Központ is, nagyon fontos! És épít a kormány két kórházat Kenyában is. Szerencsére itthon minden rendben ugye? Vagy mégse!