Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27368099

2020. június 17.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Laura napja van.
Holnap Levente napja lesz.

Sztojka Iván ismét bűnözött

Ismét elfogták Marian Cozma egyik gyilkosát, ezúttal prostitúcióra kényszerített egy nőt

Újra rács mögé került Sz. Iván, akit Marian Cozma meggyilkolásáért korábban 13 év fegyházra ítéltek, de büntetéséből tavaly nyáron feltételesen szabadult. A férfit november 13-án fogták el a rendőrök, mert a gyanú szerint a 37 éves enyingi férfi és három társa prostitúcióra kényszerített egy dunaújvárosi nőt.

Amennyiben ismét bűnösnek találják Sztojka Ivánt, aki 2009-ben részt vett a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásában, ismét börtönbe kerül.

Volt olyan eset is korábban, hogy az enyingi „csapat” fényes nappal bandába verődve grasszált Siófok utcáin.

„Megrendítő: Marian Cozma édesapja reagált Sztojka Iván letartóztatására

Ahogy korábban beszámoltunk róla, ismét letartóztatták a Marian Cozma-gyilkosság egyik elkövetőjét. A rendőrség szerint Sztojka Iván hónapokon át prostitúcióra bírt rá egy lányt, a bevételt pedig elvette.

Enyingen a lakosok fellélegeztek Sztojka Iván letartóztatása miatt.

„Nincs mit szépíteni, nagyon vártuk már, hogy újra bevarrják. Amióta kijött a börtönből, újra félelemben éltünk, mert ő és a barátai nem fogták vissza magukat. Úgy tudom, nemcsak itt, Enyingen élt, valamelyik Balaton-parti településen is lakott. Az elfogása előtt már sejtettük, hogy készül valami, mert egész nap helikopterek köröztek a város felett. Aztán persze, futótűzként terjedt a hír, hogy megint őt vitték el” – árulta el egy helyi férfi a Blikknek.

A letartóztatott férfi édesanyja igen haragosan reagált a lapnak, amikor fia elfogásáról kérdezték.

„Senki ne merjen a gyerekemről semmit se mondani, mert esküszöm, kaszával megyek neki. Nem érdekel, ha leültetnek, elegem van, hogy mindig őt bántják! Ne engem kérdezzen, keresse meg azt a bűnbandát, amelyik a bajt hozta rá!”

Mint ismert, 2009. február 8-án hajnalban szíven szúrták Marian Cozma válogatott kézilabdázót. A bíróság Sztojka Ivánt 13 évnyi fegyházbüntetésre ítélte, ebből szabadult kedvezményekkel.

Petre Cozma, Marian édesapja felháborodott már azon is, hogy Sztojka kiszabadult, és nincs meglepve azon sem, hogy máris megy vissza a börtönbe.

„Azt kívánom, örökre maradjon a börtönben, hogy legalább másnak már ne tudjon akkora fájdalmat okozni, mint nekünk – mondta az édesapa. – Megérdemelné, hogy átélje ugyanazt, amit az én ártatlan fiamnak okozott a barátaival. A megítélt kártérítésből még mindig nem kapott semmit a család, de most már nem várok tovább, jogi útra terelem az ügyet!”

Az ügyészség tájékoztatása szerint Sztojka Iván több alkalommal volt büntetve, most visszaesőként kezelik, hiszen feltételes szabadsága idején vétett a törvény ellen.” (atv.hu)

Békéscsaba, 2019. november 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz arra, hogy a pénz nem ehető!” (Indián közmondás)

Emlékeztető: „Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés után, egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mivel általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” (Pió atya Magyarországról szóló próféciája)