Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23092018

2019. augusztus 22.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Menyhért napja van.
Holnap Bence napja lesz.

Szlovéniában wellness hotelt vásárol a kormány

A Balkánon nagy választási kampányokba is bonyolódik a Habony-társaság. Szlovéniában tv-csatornájuk is van már.

Szlovéniában a miniszterelnök-jelöltjük elbukta a választást, két év börtönre ítélték korrupció miatt, hasonlóan a macedón „vendégünkhöz”. Ő egyelőre még nem vendégeskedik nálunk, mert hát Szlovénia mégiscsak uniós ország. Amennyiben a jelöltjük győzött volna, 80 milliárd forintot adtak volna az adónkból vasútfejlesztésre. Hogy a szlovénok szeretik-e ezeket a nagy beavatkozásokat, az nem is olyan biztos!

Habonyék lendvai támogatottja viszont bejutott a parlamentbe. A beígért kétmilliárdos stadion tehát meg fog ott épülni, amelynek a jelentős fenntartási költségeit is valószínűleg bevállalják a terhünkre. Egyelőre focicsapat nincs, de addigra majd lesz. Hogy a valóságban hány magyar él még arrafelé, nem tudni.

A magyar adófizetőknél mikor szakad el a cérna adóforintjainak ilyen mértékű külföldi szétszórása láttán? Hiszen már jótékonykodik a kormány ázsiai diktatúrákban, jó kapcsolatot ápol a kommunista országokkal (Kína, Oroszország, Vietnám) és a napokban üzleteltek Szijjártó Péterék a katonai junta által működtetett vérzivataros Mianmarral is.

A szlovéniai nagy bizniszről az alfahir.hu cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. június 7.

Forgó Irén

Emlékeztető: „A magyar kormány szeret beleavatkozni a balkáni választási kampányokba. A macedóniai és a szlovéniai választáson kudarcot vallottak a miniszterelnök-jelöltjeik. Mindkettőt két évre elítélték korrupció miatt. A macedón bukott támogatottjuk ellen, aki nálunk tartózkodik, nemzetközi elfogatóparancs érkezett. Vajon kiadja a kormány? Szerbiában viszont nagyon sikeres a magyar kormány. Annyira, hogy a belgrádi tüntetők ellen szervezett kormánypárti tüntetésen Szijjártó Péter szerbül szónokolt. A kínaiak vasútjának szerbiai szakaszát (amely hosszabb, mint a magyarországi szakasz) is valószínűleg mi építjük meg, mert Magyarország nagyon jól áll anyagilag. Ezt az is bizonyítja, hogy nemcsak a határon túlra nyújt segítő kezet a kormány, hanem már a fél világot támogatja az adónkból. Az nem zavarja, hogy az államadósságunk már elérte a 31 ezermilliárd(!) forintot, ami visszafizethetetlen összeg.” (Részlet a Habony diplomata útlevelet kapott című cikkből)

Emlékeztető: A kormánypárti és egyéb hazudozók figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!