Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20350298

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Szlovéniában is van focicsapatunk

Egyre több stadion épül a határokon túl is a magyar adófizetők pénzéből. Miközben itthon egyre több ember kerül lehetetlen helyzetbe, meg rajtuk (vagyis a választóin!) segít a kereszténynek mondott hatalom, hanem a fél világon! Afrikától Ázsián át a szomszédos országokon is! Szlovéniába beleavatkoztak a választási kampányba is, ami június 3-án lesz. 62 milliárd forinttal járulnak hozzá a magyar adófizetők szlovén vasút felújításához. Mi lesz ebből magyarok? Így épül a nemzetállam?

A témában az alfahir.hu cikke elérhető ITT !  

Szlovéniában június 3-án választás lesz! Március 12-én Orbán Viktor ott járt kampányolni egy olyan miniszterelnök-jelölt mellett, akit 2014-ben törvényesen elítéltek korrupció miatt. Mennyi adónkkal támogatta vajon a jelöltet? Amennyiben az SDS nevű párt nyeri a választást, azzal bizony a magyar adófizetők nagyon rosszul járnak! Ugyanis 62 milliárd adóforintunkkal készül a kormány támogatni Szlovéniában egy vasútfelújítást, illetve bővítést. Itthon a vasutak is, a közutak is, és főleg az egészségügy, az oktatás, a szociális helyzet szerencsére nagyon jó állapotban van. Vietnamban és Szíriában kórházépítést, vagy építéseket is vállaltunk, Irakban egy falut már felújítottunk, megy kifelé a pénzünk Mongóliába és Laoszba is. Ghánában uszodát építünk, de Nigériát is támogatjuk. Mianmarba is jutott néhány milliárdunk, ahol elképesztő módon nem az üldözötteket, hanem az üldözőket támogatja a kormány!  

Romániában és Horvátországban is van már jelentős sportérdekeltségünk, Ukrajnába 20 darab erőgépet adtunk, és hát, aki traktort adott, adjon vetőmagot is! „A 12 ezer hektárnyi területre elegendő vetőmagszállítmány átadása alkalmából tartott sajtótájékoztatón Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa elmondta, a kárpátaljai magyar gazdák támogatására a KMVSZ által tavaly elkezdett kukorica-vetőmag program sikerén felbuzdulva a Földművelési Minisztérium közreműködésével az idei évben közel 50 százalékkal megnövelték a térítésmentesen kiosztandó vetőmag mennyiségét. A program nagyon sokat jelent a kárpátaljai magyar gazdák számára, megfordíthatja a földek bérbeadásának tendenciáját, mivel mind több gazdálkodó számára nyílik lehetőség az önálló termelés elindítására – tette hozzá.” (Forrás: agroinform)

Ukrajnában engedélyezett a génmanipulált növénytermesztés, Magyarországon meg az elszegényedés… A kétharmados parlamenti többség hozhatna a társadalom (a választói!) számára is kedvező törvényeket, döntéseket, ha akarna! Egyelőre azonban nagyon úgy néz ki, hogy marad az előző évek gyakorlata, és ömleni fog a nyakunkba a rengeteg kormánypropaganda, az újabb felesleges levelek és felesleges nemzeti konzultációk.

Békéscsaba, 2018. május 30.

F. I.

Emlékeztető: „Váljatok népből nemzetté!” (Vass Albert)