Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25732975

2020. február 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.

Szerb–magyar közös kormányülés Szabadkán

„A miniszter (Szijjártó Péter) kitért a vajdasági gazdaságfejlesztési programunkra is, amely véleménye szerint „egy óriási és senki által meg nem kérdőjelezhető siker”. Mint mondta: eddig 10 400 pályázatot támogattak, amelynek nyomán 65 milliárd forintnyi beruházás jött létre a Vajdaságban a mezőgazdasági, turisztikai és integrátori területen. Idén újabb 7,5 milliárd forintot szán a programfinanszírozására a kormány.” Részlet a Szijjártó: Magyarország érdeke az erős Szerbia című cikkből. (hirado.hu)

További szerbeknek kedvező lehetőségek a kormányülésről szóló tájékoztatókban elérhető. Az Alföld felzárkóztatása Pest megyéhez vagy a Dunántúlhoz nem kerül szóba itthon se. Mi lesz majd az érdekes? Az, ha a Vajdaság fejlettebb lesz, mint a szomszédos magyarországi megyék. Ment oda ki vissza nem térítendő házvásárlási támogatás is, igénylőnként ötmillió forint értékben. Ilyen lehetőséghez az itthoni devizahitelesek nem jutottak. Románia is lehagyott bennünket, addig támogatta őket a kormányunk. Magyarországot most már nehéz lesz lekörözni, főleg azt, ami az államadósságot vagy az államháztartási hiányainkat illeti.

Szerencsére itthon minden rendben van, repülhetnek át a határon a milliárdjaink. Lényeges az is, hogy a szerb embercsempészek ne erre hordják a migránsokat, mert ha erre hordanák, úgy járnánk, mint 2015-ben.

A vajdasági sikereknek örül a magyar társadalom, de a hazai sikereknek még jobban örülne… Elvégre ő termeli meg az osztogatást lehetővé tevő milliárdokat, amelyből már a fél világnak juttat a kormány. Lelkesen le is fognak szavazni a szomszédos országok kettős állampolgárai a Fideszre, de jönnek most már bőséggel a szavazatok Észak- és Dél-Amerikából, Ausztráliából, és sok kisebb országból is. Május 26-án az uniós választáson is szavazni fognak olyan országokból is, amelyek nem tagjai az Európai Uniónak.

Békéscsaba, 2019. április 15.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A kommunista Vietnamot is segítjük, ott luxus kórházat is építünk. És ráadásul a letelepedési kötvény valami újabb változatát is árulják. A letelepedési kötvényt forgalmazók nagyon jól, a magyar adófizetők nagyon rosszul járnak! Öt év után kamatokkal terhelten visszavásárolják a kötvényeket. Évente egyre többe kerül, mert a forgalom elképesztő méreteket öltött. Akár 50 milliárd is lehet az évenkénti teher. Ráadásul akár köztörvényesek is magyar iratokhoz jutnak általa. Vietnamban újfajta letelepedési lehetőséget hirdetnek, jönni fognak tovább Magyarországra. A már itt élők közül néhány be is kapcsolódott a vadkender-termesztésbe. Mongóliába is jut magyar segítség, és a balkáni országokkal is egyre szorosabb a kapcsolat. Oda is dől rendesen az adónkból a pénz. Az afrikai országokon is szeret segíteni a nemzetinek és kereszténynek mondott magyar hatalom. Ghánában például uszodát építünk.” (Részlet A fél világnak jut már az adóforintjainkból című cikkből)