Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27355342

2020. június 16.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Jusztin napja van.
Holnap Laura napja lesz.

Szarvashiba Békéscsabán

Orbán Viktor miniszterelnök és Szarvas Péter polgármester sajtótájékoztatót tart a Modern városok program keretében kötött együttműködési megállapodás aláírása után a békéscsabai városháza dísztermében 2016-ban. Fotó: Lehoczky Péter/MTI

Békéscsabán a Fidesz a háttérben Szarvas Péter polgármester indulását támogatja a polgármesteri székért a vasárnapi önkormányzati választáson, a fő jelölője a Hajrá Békéscsaba nevű civil szervezet. Október 10-én dübörgött a városban a hangos kocsi, Szarvas Péter kérte a választók bizalmát... Vajon a Hajrá Békéscsaba melyik jelöltje lehet a hunyó a milliárdos adócsalást illetően? A városban biztos sokan tudják már a nevét, de hát az ártatlanság vélelme őt is megilleti. Békéscsaba ennél többet érdemel!

Szarvas Pétert bevitték az erdőbe a szívecskével? (a Hajrá Békéscsaba jelvénye egy szív). A szlogenjük „Gondos polgármester; gondos képviselők, rendezett város…”

A Csabai Aktuálisban megjelent hirdetés szerint a jelöltjeik: 1. vk.: Laduver Ferenc, 2. vk.: Szarvas Péter, 3. vk. Csányi Illés, 4. vk. Gyulavári Zsolt, 5. vk.: dr. Szigeti Béla, 6. vk.: Kovács Pál, 7. vk.: Gregor László, 8. vk.: dr. Juhász István, 9. vk.: Zelenyánszki Péter, 10. vk.: Nagy Ferenc, 11. vk.: Dénesné dr. Sajben Andrea, 12. vk.: Ádám Pál.

A Szarvashiba: a békéscsabai polgármestert jelölő egyesület egyik alapítóját gyanúsítják egy milliárdos adócsalási ügyben című cikk videóval elérhető ITT !

A békéscsabai Jobbik az Egységben Békéscsabáért elnevezésű összefogás csapatával indul a vasárnapi választáson. Erről a korábbi cikkünk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. október 11.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „Rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni (évek múlva!) a pert, tied lesz a mandátum.” … ezt maga Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot” – mondta ekkor a későbbi miniszterelnök. Úgyhogy mostantól hívjuk osztjónapot-princípiumnak a fenti politikai viselkedést, amely minden erkölcsi és jogi aggályt alárendel a politikai hatékonyságnak.” (Részlet az Oszt jónapot. Orbántól tanulták a leckét: bátran tegyünk tönkre bárkit, legfeljebb később elvesztünk párt pert” című cikkből) Vona Gábor másfél év múlva meg is nyerte a pereket, de elvesztette a mandátumot! Oszt jónapot!