Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21680912

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Szabolcsot vissza kell venni Ukrajnától! (videóval)

Lehet, hogy van probléma más megyékben is az Ukrajnából magyar nyugdíjért és szavazni átjárókkal, de messze nem akkora, mint Szabolcsban!

Az ukrán maffia által szervezett választási csalással is járó temérdek átjelentkezés, magyar  nyugdíj, az ingyenes betegellátás, az ukránoknak is járó szociális juttatás már akkora méreteket ölt, hogy veszélybe kerülhet miatta a hazai ellátás! Egy 1962-es szovjet-magyar egyezményre hivatkozva történik a folyósítás úgy, hogy a kötelezettség a másik félre nem vonatkozik, csak Magyarországra! Vagy járnak át magyarok Ukrajnába hasonló ellátásért?

Most aztán el lehet gondolkodni azon, hogy melyik a fontosabb? A magyarországi adó- és járulékfizetők, az itt dolgozók, vagy az Ukrajnából átjárók? A kábítószer és cigarettacsempészet is nagy divat arrafelé. A szabolcsi emberekre vár a feladat, hogy végre lépjenek, mert ahová sokan bejelentkeznek (százasával egy-egy házba!), őszre az Ukrajnából átjárók fogják nekik megválasztani a falujuk vezetőit!

A Magyar Hang cikke szerint választási csalás miatt kimaradnak a szabolcsiak a falusi CSOK-ból. A cikk elérhető ITT !

A választásokra szervezetten áthordják a magyar nyugdíjat is élvező Ukrajnában élő, de magyarországi állandó lakosnak bejelentkezőket, akiknek meg van mondva, hogy hová (a Fideszre) kell húzni az X-et. A nyugdíjukat úgy állapítják meg, hogy Kijevből hamis adatokat hoznak, miszerint sok közülük vezérigazgató, mérnök és egyéb magas jövedelmű valaki volt aktív korában. Ezért fordul az elő, hogy akár 300 ezer forint nyugdíja is lehet egy-egy itt soha járulékot vagy adót nem fizetőnek! Ha már nyugdíjat akarnak nekik fizetni, akkor miért nem azt teszik, hogy elkérik az utolsó ukrán nyugdíjszelvényüket, és azt forintosítják. Akkor 30 ezer forintnál magasabb nyugdíjuk nem igazán lenne. Az is ajándék lenne…

Egy 2017-es videófelvétel a nagy nyugdíjbizniszről:

Békéscsaba, 2019. március 4.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Egy uralkodó csoport csak négyféle módon bukhat meg. Vagy legyőzik kívülről, vagy annyira ki nem elégítően kormányoz, hogy a tömegek fellázadnak ellene, vagy megengedi, hogy erős és elégedetlen középső csoport jöjjön létre, vagy pedig elveszti önbizalmát és a kormányzásra való hajlamát. Ezek az okok nem külön-külön hatnak, rendszerint mind a négy jelen van bizonyos mértékig. Az az uralkodó osztály tud állandóan hatalmon maradni, amelyik mind a négy ellen védekezni képes.” (Részlet George Orwell 1984 című könyvéből)