Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20349565

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Száz stadiont, ezret!

Veszteséges az eszéki stadion is. A felcsúti ex-polgármester 2016 elején vált az eszéki klub tulajdonosává, 2017 volt az első teljes év, amikor már ő irányított. Jócskán megugrottak a szponzori támogatások, ami azt jelenti, hogy egyre több magyarországi vállalkozásnak kell odafizetnie a társasági adót! Vagyis a pénz a magyar költségvetés helyett kicsorog például az eszéki stadionra is! Eszéken egyébként már alig van magyar.

Szlovákiában felújítottuk a magyar adófizetők pénzén a dunaszerdahelyi stadiont, és épül Révkomáromban is egy stadion. Szerbiában Topolyán három milliárdért fűthető focipályákat építünk. Romániában elég sok sportlétesítményt, jégcsarnokot építettünk, és Csíkszereda díszpolgára lett Mészáros Lőrinc. Szlovéniában beleszólt a Habony-csapat a választásba, oda 62 milliárd megy vasútfelújításra, és néhány milliárdért építünk egy stadiont is Lendván. A Fidesz lendvai jelöltje bejutott a parlamentbe, és az is kiderült, hogy valami csenevész focicsapata van. Nem számít, de lesz stadionja!

Horvátországba is beleszóltak a választásba 2016-ban. Oda a horvátországi Fideszes magyar  jelöltre szavazó gazdáknak ötmillió forint vissza nem fizetendő támogatást fizettünk. Be is került a horvát parlamentbe. És persze beleszólnak nagyjaink a Balkánon már minden ország dolgába, ami mára New York Timesnek is feltűnt. Erről bővebben ITT

Ukrajnába még nem épül stadion, helyette fizetünk vagy 20 ezer kettős állampolgárnak nyugdíjat, biztosítjuk az ingyenes betegellátás, és fizetünk elég sok munkabért is ki oda, amit Ukrajna megadóztat. Jelentős mennyiségű kukorica-vetőmagot adtunk nekik, és 20 darab erőgépet. Megyünk majd az útjaikat is felújítani. Itthon a vidéki utak szerencsére rendben vannak, és hát az ország szénája is nagyon rendezett.

Az itthon már felépült stadionok mind veszteségek, de ez nem éri el a kormányfő ingerküszöbét, további stadionok épülnek. Szegeden 10 milliárdért olyan stadion lesz, ahol kápolna is épül. Ott a kassza a Szeged–Csanádi megyés püspök kezében van, és nem az önkormányzatnál. A Puskás Stadion is belekerül a fővárosban vagy 150 milliárdba. Bár ezeknél a stadionoknál sem lehet igazán tudni, hogy mennyire szállnak el a költségek. Ezt főleg azóta tudjuk, hogy elszállnak, amióta a vizes vébé költségeivel pórul jártunk. Az adónkból a TAO-ba kiszervezett milliárdjainkról a diósgyőri focicsapat tulajdonosa érdekes dolgokat mondott el. Erről bővebben ITT

Most a lakiteleki népfőiskolánál lesznek giga beruházások, a kiírás szerint egy forintért. A valóságban ez is lesz vagy három milliárd forint. Ott is lehet tudni, hogy a kiadás a magyar adófizetőké, de kié a bevétel? Szóval a Fidesz-kormány ott folytatja, ahol abba sem hagyta a választás előtt. Mi lesz így velünk magyarok?

A devizahitelen óriásit kaszált a jegybank és a bankok! A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, nyeresége a hat jegybanki alapítványt gazdagítja. Ahol igencsak jól járnak Matolcsy György rokonai, elsősorban két unokatestvére. De már kapott jelentős lehetőségeket onnan mind a két fia is.

A kilakoltatási moratórium a választásig tartott, azóta dübörög a gépezet! Egyre több honfitársunk kerül utcára! Bár nem sokáig maradhatnak ott, valami megoldás kellene a számukra, de úgy nem megy, hogy felvett például 15 millió forint hitelt, 18 milliót visszafizetett, és még tartozik 25 millióval, de közben a házát is elveszik!

A rendszerváltozás így sikerült! Nem sokkal utána volt egy olyan mondás, hogy nem történt itt más, kimentek a tankok, bejöttek a bankok! Hogy melyik a kártékonyabb, arról most nem nyitunk vitát. Az adóban jövőre annyi változás lesz, hogy megszűnik a bankadó, de a bankok által a bankadóval indokolva a lakosságra sózott terhek nem kerülnek szóba. Azok maradnak. Mi lesz a nekünk járó kedvezmény? A tartós tej áfája csökken… Ezzel meg úgy járunk majd, mint a hús áfájával. Amióta csökkent, azóta egyre drágább a hús. És hát szerencsére épül tovább a felcsúti kisvasút is. Na, ezzel lakjál jól magyar!

Békéscsaba, 2018. június 20.

Anton

Emlékeztető: „Ha valakinek nem egyeznek meg a szavai és a tettei, vagyis olyat mond, amit nem csinál, vagy mást csinál, akkor egy szavát se higgyétek el, mert az az igazság, amit cselekszik, és nem az, amit mond.” (Feldmár András Kanadában élő magyar származású pszichológus, pszichoterapeuta) A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még soha nem találkoztak!