Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25236295

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Százéves asszonnyal mondatta fel a kormánypropagandát a fideszes képviselő

Simonka György teljesítette a pártfeladatot. A költségvetési csalással vádolt fideszes képviselő Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amin egy 100 éves idős asszonnyal mondatta fel a kormánypropagandát: nem kellenek ide a migránsok és töltse ki mindenki a családok védelméről szóló konzultációt. A keserű felvételhez, ami még megható is lehetne, ha nem a félretájékoztatáson alapulna, nem is fűznénk hozzá többet, inkább nézzék meg Önök is:

A teljes írás és a videó elérhető ITT

Forrás és fotó: alfahir.hu

Sneider Tamás Jobbik-elnök, országgyűlési képviselő kommentárja: FELHÁBORÍTÓ – Kedves kormánypárti képviselőtársaim! Kérem Önöket, hogyha már jobbá tenni láthatóan nem tudják a kormány politikája által anyagi kiszolgáltatottságba, magányba és kilátástalanságba taszított idős honfitársaink életét, akkor legalább ne is ártsanak nekik. Ne használják eszközként őket a hazug propagandájuk eladhatóbb formába csomagolásához!

sokkaljobb-megjegyzés: Könnyen lehet, hogy nem lesz következménye Simonka György tetteinek, mert ha lenne, akkor időközi országgyűlési képviselőválasztást kellene kiírni. Amit lehet, hogy a Fidesz már nem tudna az orosházi választókerületben megnyerni.

Emlékeztető: „A fél világnak juttatnak az adónkból, és egyre szegényedik a magyar vidék! Budapest még nem igazán, mert ott akkora vízfej halmozódott fel, hogy az egyszerű vidéki ember nem győz álmélkodni! Az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat helyzete katasztrófa felé közelít, és még mindig azon töri a kormány a fejét, hogy az afrikai vagy az ázsiai diktatúrákba, a szomszédos országokba és a Balkánra mennyi pénzünket juttassanak ki! Meddig lesz képes ez a leszegényített nép mindezt finanszírozni, és ekkora jövedelmű népes hatalmat eltartani? Egyik bank- és brókerbotránytól a másikig, egyik mutyitól a másikig tántorgunk, és egyelőre Budapestről nézve még megvan az ország... Vagy aki géppel száll fölénk, miközben meccsre repül, még úgy látja!” (Részlet a Miféle újjáépítés az ilyen? című cikkből)