Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681311

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Szájer: hét az egy ellen harcoltunk az elsöprő médiaerővel és a majdnem határtalan erőforrásokkal szemben

Szájer József fideszes EP-képviselőnél valahogy pont megfordult a felállás.

Szájer József egy hosszú e-mailben számolt be a választásról az Európai Néppártnak – írja az Index . A Fidesz az egyik legsikeresebb párt ebben a frakcióban.

Az EP-képviselő szerint „a magyarországi politika sosem volt egy délutáni teázás”, ez mondjuk igaz, én leginkább az éhgyomros unicumozáshoz tudnám hasonlítani most, aztán Szájer elmagyarázza, hogy mit értett ez alatt.

„Hét az egy ellen” harcot vívtunk a kormányzáshoz szükséges többségért. Olyan erőkkel küzdöttünk, amelyeknek elsöprő médiaereje, példátlan befolyása és majdnem határtalan erőforrásai voltak.”

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Hogy hol van az arcátlanság határa, a Fideszesnél, pláne az ős-Fideszesnél nem lehet tudni! Ekkorát hazudni, és a mennyezet nem szakadt le rá! Ezzel a hazugsággal meg is alapozta, hogy a felesége, Handó Tünde továbbra is az igazságszolgáltatás nagyasszonya marad. Az alkalmasság nem számít ebben a kormányban, csak a párthűség.

A Fidesz a Győztes mindent visz nevű választójogi törvényével megint meg lett a parlamenti kétharmad. 2014-ben a szavazatok 43 százalékával lett meg a kétharmad, április 8-án 48 százalékot kapott a Fidesz és 52 százalékot az ellenzék. 1,2 millió töredékszavazatot kaptak. Amennyiben valós választási eredmény lenne mérvadó, még az 50 százalékos többség se lenne meg nekik! Ha ez a választójogi törvény marad, örökre hatalmon marad a Fidesz. Némi fiatalítással természetesen…

A levélszavazatok környékén is lehet jócskán csalni, és lehet hordani a végtelenségig Ukrajnából a választókat. Akiknek akár 300 ezer forintos nyugdíjat is képesek fizetni már! A magyarországi nyugdíjasok többsége ekkora nyugdíjról még álmodni sem mer. A nagy lehetőségre egyre több ukrán harap rá, és az ukrán maffia is jócskán bekapcsolódott a szervezésbe. 2017-ben már 25 milliárd forint ment el csak a nyugdíjukra, de ingyenes nekik a betegellátás és rájárnak a szociális kasszára is. A magyar adófizetők állják ezt a számlát is!

Békéscsaba, 2018. április 12.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Minden talán az alkotmánnyal, vagy későbbi nevén az alaptörvénnyel kezdődött, amelyből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a termőföldet (azé az ország, akié a föld! Nálunk nagy része az oligarcháké lett!), a vízbázist (amit már élelmiszerré akar nyilvánítani az egyik nagy multi!), a társadalombiztosítást (az egészségünket!) és a nyugdíjat (vagyis az idős korunkat). Amit levédtek, az a förtelmes egykulcsos adó, amellyel a magas jövedelműek nagyon jól, az alacsony jövedelműek (ők az egyelőre csendes többség!) nagyon rosszul jártak!” (Részlet A Fidesz saját fazonjára igazított törvényei című cikkből)