Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23891690

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Stummer János helyre tette a kerekes székeseket sértegető fideszes médianapszámost

Kedden a Pesti Srácok munkatársa, Vésey Kovács László egy veretes publicisztikában rágta tovább a magyar kormány legelső és egyik legfontosabb stratégiai partnere, a Coca-Cola által szolgáltatott gumicsontot.

A meleglobbi és a társadalommérnököt játszó, a keresztény-konzervatív szabadságharcos pózában tetszelgő Orbán-kormánnyal mégis puszipajtás multicégek ostorozása közben a sajtómunkásnak azonban sikerült átszalasztania azt a bizonyos lovat a jó ízlés határán, amikor a következőket sikerült írnia:

"Tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket, sőt, akadálymentesített feljárókat építünk nekik, ahol csak lehet. Arra tanítjuk a gyerekeinket, hogy sajnos vannak, akik ilyen helyzetbe kerültek, és segítünk nekik, ha rászorulnak; nem csúfoljuk ki, nem bántjuk őket. De nem hazudjuk azt magunknak meg másoknak – és főleg nem tömjük a gyerekeink fejét olyan hülyeséggel –, hogy tolószékben élni ugyanolyan természetes, mint két lábon sétálni, és nem rosszabb, csak más."

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Mészáros Lőrincék helyezték ki a gumicsontként is működő Coca-Cola reklámokat (is). Az erről szóló cikk elérhető ITT

Emlékeztető: „Az 56-os emlékév kiemelt rendezvénye volt a pestisracok.hu oldalt is működtető Gerilla Press Kft. által működtetett józsefvárosi Pesti Srácok Emlékpark. A cég a kerületi önkormányzat jóvoltából a Horváth Mihály teret ingyen használhatta szept. 5. és október 26. között (majd a rendezvényt egy héttel tovább is tartották). Az 1956-os Emlékbizottság 68 320 000 Ft támogatást biztosított, honlapjukon a program betűhű leírása a következő: „A 8. kerültben a Pestisrácok.hu és Udvari Kamaraszínház egy komplex rendezvénysorozatot kíván megvalósítani a kerületi polgármester támogatásával. Pesti Srácok Emlékpark elnevezéssel egy olyan kulturális, közösségi színteret hoznának létre, ahol az 56-os események emlékei között az év és a korszak művészete, sportja, divatja, étkezési szokásai elevenednek meg. Az esemény időtartama 2016. szeptember 6-október 23-ig.” (Részlet a Pesti Srácok Emlékpark: programok napi másfélmillióért című cikkből) Kaptak jelentős összeget kocsmafelújításra is az 56-os Emlékév Schmidt Mária által vezetett alapítványától is. A köztünk még élő IGAZI Pesti Srácok meg minimál-nyugdíjon tengődnek…