Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22180189

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Stummer János fóliasisakot küldött Orbán Viktornak

A Jobbik országgyűlési képviselője, Stummer János szerint a kormány végzetes ostobaságot követ el azzal, hogy letagadja azt a tényt, hogy több tízezer gazdasági bevándorló van az országban.

Az ellenzéki párt alelnöke úgy fogalmazott: A valóság, Orbán Viktor lázálmával szemben az, hogy a multinacionális cégek vonzáskörzetében rendre tele vannak a munkásszállók külföldi állampolgárokkal. Hozzátette, hogy konténervárosokat építenek ezeknek az embereknek, laktanyákat és más elhagyott épületeket adnak nekik használatba. Sokszor nem is a multinacionális cégek, hanem a magyar adófizetők pénzén.

A KSH adatai szerint az elmúlt években 86 ezer bevándorló érkezett hazánkba, miközben a Fidesz kommunikációja arról szól, hogy egyetlen bevándorló sem veheti el a magyarok kenyerét. Stummer János leszögezte, hogy függetlenül attól, hogy a kormány leszavazta a héten az ún. Magyar Kvótát, mindezek után is küzdeni fognak azért, hogy a magyar munkavállalók érdekei előrébb valóbb legyenek a gazdasági bevándorlókénál.

„Küzdeni fogunk azért a magyar kvótáért, amely szerint minden, legalább 10 embernél többet foglalkoztató magyarországi munkáltató kötelezve legyen arra, hogy legalább 90%-ban EU-s állampolgársággal rendelkező személyt alkalmazzon” – tette hozzá Stummer.

A Jobbik alelnöke egyébként a sajtótájékoztató elején Orbán Viktor tegnapi programismertető beszédére reagálva alufólia-sisakot küldött a Hír TV és az M1 munkatársain keresztül a miniszterelnöknek. Úgy fogalmazott, hogy reméli, nagy hasznát veszi Orbán Viktor és segíti majd átvészelni ezt a szellemileg nagy terhelést jelentő időszakot.

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „A kétéves munkaerőimportra 450 milliót szánt a kabinet, az előirányzott összeget el is költötték. A program során ukrán munkaerő-közvetítő cégekkel állapodtak meg, toborzóirodákat nyitottak, és a munkások szállítását szervezték. De több mint 80 milliót költött médiakampányra, amiben Magyarországra csábították az ukránokat. Miközben kormányprogram zajlott a ukrán vendégmunkásokért, Orbán Viktor ennek szöges ellentétéről beszélt. A Kossuth rádiónak adott tavaly szeptemberi interjúban azt mondta: „Mi nem hívtunk ide soha senkit se vendégmunkásnak, se semmilyen más okból, hogy itt éljenek velünk. Tehát mi nem bevándorló ország vagyunk, és Magyarország nem akar bevándorló országgá válni.” (Részlet az Ötezer ukrán munkást hozott két év alatt a kormány 450 millióból című cikkből) Egyre több külföldi multit csábítanak ide úgy, hogy jelentős munkahely-teremtési támogatási pénzt és egyéb támogatásokat biztosít a kormány számukra! Vagyis a magyar adófizetők pénzén teremtenek ukrán és egyéb vendégmunkásnak munkahelyeket…