Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19770259

2019. január 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Stop Soros: új kormányzati törvénycsomag készül

Törvénycsomaggal kontráz rá a kormány a menekültbefogadások számára kínos hírére.

Egyes civil szervezeteket, amelyekről a kabinet rendszeresen hangoztatja, hogy segítik az illegális bevándorlást, adatszolgáltatásra köteleznek, valamint megadóztatják őket, ha több pénzt kapnak külföldről, mint belföldről, az illeték mértéke 25 százalék lesz. A törvénycsomag részeként bevezetik az idegenrendészeti távoltartás intézményét, így magánszemélyeket tilthatnak ki. A kormányszóvivő azt mondta, ha kiderülne, hogy Soros György is segíti az illegális bevándorlást, őt is kitiltanák. A belügyminiszter szerint önbevallás alapján döntenek majd erről.

A kormánypárti sajtó írta meg, hogy a szerdai kormányülésen Soros György Magyarországról való kitiltásáról is tárgyal a kabinet. Részleteket előre nem mondott az ülésre siető kancelláriaminiszter.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel, videóval ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Stop Soros vagy Stop Orbán! Erre megint elmegy néhány milliárd adóforintunk, megint lesz róla konzultáció, néhány ezer óriásplakát – és az időt el lehet vele húzni április 8-áig, vagyis a választásig. Addig se beszélnek a valós problémákról. Arról például, hogy eltűnt a magán-nyugdíjpénztár 3000 ezer milliárd forintja (tegnap Korózs Lajos szocialista képviselő feljelentést tett az ügyben), több mint 10 ezer milliárd forinttal nőtt az államadósság, lezüllesztették az egészségügyet és az oktatást, a szociális hálót szétszakították, a minimálbért ugyanúgy 15 százalékkal adóztatják, mint a havi ötmilliós fizetéseket, stb.

Miután lebuktatta őket egy államtitkár egy máltai újságban (vajon meddig marad hivatalba?), a következő lépés az volt, hogy egyeztették, mit kell hazudni a témában. Erről ITT

Békéscsaba, 2018. január 18.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: A 2010-es választási kampányban sok minden, a népnek kedves ígéret hangzott el Orbán Viktor szájából, ami miatt az amerikai nagykövet asszony (milyen jogon is?) beszólt, hogy ne ígérjen már annyit! A kétharmados fülkeforradalmi választás után derült ki, hogy Orbán Viktor visszaüzent: Ne a szavaimat figyelje, hanem majd a tetteimet!

Azóta is minden alkalommal megállapíthatjuk, hogy a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban. Már hogy is lennének, amikor még sohasem találkoztak! (sokkaljobb.hu)