Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21680967

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Sportügyi főtanácsadó Nagyváradról

A román sajtó szerint azért van szüksége Orbán Viktornak Jenei Imre tanácsaira, mert előkészületben van a nagyváradi fociakadémia építése is az adónkból.

Egyre több beruházás valósul meg a határainkon túl magyar pénzből, de nem lehet tudni, mi lesz, ha az adott ország államosítani fogja őket! Ezeket az akadémiának nevezett valamiket is a magyar adófizetőknek kell fenntartani is, mert igazi tehetség még nem igazán került ki Felcsútról sem. A játékosokat sok esetben inkább külföldről vásárolják meg a klubok. Vajon miért nevezik akkor ezeket az intézményeket akadémiának? A legtöbb sport- és egyéb támogatás Romániába kerül ki. Hogy ennek mekkora szerepe van abban, hogy Románia lehagyott bennünket, nem lehet tudni. Most már nemcsak Ausztriát kell utolérnünk, hanem Romániát is.

Itthon a legtöbb adóforintunkat a Felcsút nyeli el, már épült ott 12,5 milliárdért egy hatalmas sportlétesítmény is, a stadionon kívül. Vajon mi történik abban a nagy létesítményben az 1800 lelkes faluban? A stadionjukban annyi ülőhely van, ha minden felcsúti lakos elmegy a meccsre, akkor három széken ülhet. A felcsúti kisvasút már csak hab a tortára…

Már Afrikában is építünk sportcentrumot, és a fél világot támogatja a kormány az adónkból. Az idén 125 milliárd adóforintunk megy el csak sporttámogatásra! Egyre drágábban épül a Népstadion helyén a Puskás Stadion, ami ráadásul nem is lesz alkalmas atlétikai versenyek rendezésére, mint az elődje! Arra külön kell vagy 200 milliárdért másik stadiont építeni, mert egy atlétikai világversenyt is bevállalt a kormány. A Puskás Stadion építését természetesen Mészáros Lőrinc cége végzi. Az eddig átadott stadionok mind veszteségesek, és a fenntartás lehetőségét is megkapták a magyar adófizetők. A keményen dolgozó kisember is kapott lehetőséget például arra, hogy a végletekig agyonhajszolja magát a rabszolgatörvénnyel.  

A főtanácsadói kinevezésről ITT !

Békéscsaba, 2019. március 8.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Évente több mint 100 milliárd forintot, az idén már 125 milliárd forintot pakolnak át a társasági adóból a TAO-ba. A kassza kulcsát a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség kezeli. A milliárdok felhasználására vonatkozó adatokat úgy kell kiperelni, és még az sem biztos, hogy a bírósági ítélet ellenére kiadják! A legnagyobb pénznyelő Felcsút, ahová épült több mint 12 milliárd forintért egy sportközpont is, amely olyan gigaméretű az 1800 lelkes településen, hogy akár a parlamenti üléseket is meg lehetne ott tartani. Vajon mire használják? Az NB I-es és a válogatott focistáink fizetése a csillagos eget nyalja úgy, hogy adókedvezményt is élveznek a botlábúak. Hogy hány focista került ki az egyre gyarapodó számú fociakadémiákról, és hány focistát vásároltak a klubok külföldről, ezt az adatot is érdemes lenne összevetni. Ha alig kerülnek ki onnan focisták, akkor miért kell őket akadémiának nevezni?” (Részlet a Stadionok sokasága épül a valós költség háromszorosáért? című cikkből)