Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20702323

2019. március 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.

Soha nem látott mértékben telepedett rá a politika a sportra

A Groupama Aréna VIP-jében rendelte magához Orbán Viktor a Veszprém edzőjét

Gyakorlatilag a teljes sport a kormányhű emberek játékszere lett. Sok esetben szurkolókból elnökké lett „szakemberek” úgy tesznek, mintha a sajátjukat adnák, pedig csak az állami milliárdok baráti becsatornázása a feladatuk. Mindez a legmagasabb szintű jóváhagyással – ahogy ez Veszprémben történt.

A Magyar Hang tanulságos összeállítása a témában ITT

Németh Szilárd váltotta a birkózó szövetség élén Hegedűs Csaba olimpiai bajnokot, és elkezdett dőlni a lé a sportágba. A Csepelen épülő komplexum egy alapítványon keresztül zajlik, az alapítványt Németh Szilárd a saját lakcímére jegyeztette be.

Október 20-28. között két és fél milliárd forintból birkózó világbajnokságot rendez kis hazánk. Félő volt, hogy kevés lesz a néző (2000 – 4000 forint között lehet jegyet vásárolni), ezért Németh Szilárd október 21-re és 27-re, a két kiemelt versenynapra 60 darab 47 fős buszt küld szét a tagszervezetek számára. Az esetet a napi.hu szúrta ki. Ez a két nap azért fontos, mert a nyitónap nemzetközi szinten is kiemelt figyelmet kap, 27-én pedig Thomas Bach NOB-elnök is a helyszínre látogat – mégsem fogadhatják üres széksorok. A buszos résztvevők számára ingyenes a belépő, szurkolói csomag is lesz és hidegcsomagos étkezést biztosítanak – az adónkból.

Felcsúton (Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor) és Kisvárdán (Seszták Miklós)  elképesztő beruházások zajlanak az adónkból. Például sportközpont épült Felcsúton 12,5 milliárdért. Hogy mennyire lesz kihasználva ez a hatalmas létesítmény a kistelepülésen, nem lehet tudni. Vagy odaköltözik esetleg majd a parlament… A stadionjukban minden lakosra három ülőhely jut. A fociakadémia igazi focistát öt év alatt sem tudott kitermelni, de dőltek és dőlnek arra is a milliárdok. Legalább az ilyeneket ne neveznék akadémiának, ha már ennyire nem viszik semmire. Kisvárdán 2,5 milliárdért épült meg a stadion, és tele van idegen légiós focistával. Mezőkövesden, Tállai András államtitkár kisvárosában is zajlanak a beruházások, de talán szerényebb mértékben, mint az előző két településen.

Ami nem megy, nem kellene erőltetni, de még mindig abban a stádiumban van a miniszterelnök, hogy majd ő megmutatja! A spanyol királyi gárda (Puskás volt csapata, a Reál) stadionja olcsóbban épül meg, mint nálunk a népstadion helyén a Puskás Stadion! Erre eddig annyi biztos, hogy 200 milliárd adóforintunk már elúszik, de még nagyon messze a vége. A vizes vébé is a tervezettnek a sokszorosába került.

Jó lenne, ha valami olcsóbb hobbija lenne a miniszterelnöknek, és félő, hogy képtelen lesz leállni. Amíg itthon a társadalom számára fontos dolgok válságban vannak, addig a sportra dőlnek kifelé a milliárdjaink. A társasági adót kiszervezik a TAO-ba, amelynek kasszakulcsát Csányi Sándor OTP-vezér–MLSZ elnök kezeli. És bizony jócskán költekezik Matolcsy György jegybankelnök is, természetesen ő is az adónkból. A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, összes nyeresége a hat jegybanki alapítványt illeti, vagyis állam lett az államban a jegybank. Elképesztő költekezés zajlik az alapítványoknál, nagyon jól járnak a Matolcsy-rokonok is, és jó néhány jegybanki dolgozó a magas jövedelmén túl fizetést húz az alapítványi pénzekből is, és nem is keveset!

A bedőlt devizahitelesek számára nincs megoldás. Zavartalanul zajlik a Családok évében a családok kilakoltatása. A Családok évének és a Sargentini-jelentés elleni reklámnak a költsége 6-6 milliárd forintunkba kerül, és jön nemsokára az új felesleges nemzeti konzultáció is. Szabadkán ötmillió forintos vissza nem térítendő magyar adóforintot kaptak az igénylők, akik akár ennél olcsóbban is tudtak lakást vásárolni. A szerbiai helyzet megoldásába segít a magyarnak mondott kormány, de a magyar bajbajutottaknak nem! És bizony már a fél világot támogatják az adónkból. Újabban már Afrikában is nyomul a kormány, ott uszodát és állítólag már gyárakat is épít. Vietnamban 7 milliárdért művelődési házat és 16 milliárdért luxus kórházat építenek az adónkból, és jönnek befelé a magyar egyetemeken magyar ösztöndíj mellett tanuló külföldi diákok. A magyar diák is tanulhat – diákhitelből. Amit ha minden jól megy, akár 50 éves korára törleszteni is tud. Néhány diktátort is támogatnak, például a Fülöp-szigetek diktátorát és a mianmari katonai juntát. Talán Ukrajnába megy ki a legtöbb adóforintunk, nyugdíj és munkabér formájában. A munkabért Ukrajna megadóztatja. A magyar adófizetői pénzt Ukrajna megadóztatja. Ez az igazi édesbús történet!

Te meg magyar fizesd ki mindezeknek a számláját!

Békéscsaba, 2018. október 19.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: „Az idei költségvetési törvényben rögzített 15,8 milliárdról kereken 50 milliárd forintra emeli a 2019-es büdzsében a határ menti gazdaságfejlesztési programokra szánt vissza nem térítendő források keretösszegét a kormány – derült ki a friss Magyar Közlönyből. Ez azt jelenti, hogy az illetékes minisztereknek villámgyorsan meg kell találniuk a szükséges forrásokat a jövő évi költségvetésben erre a célra, hiszen arról holnap szavaznak a parlamentben.” (Részlet a Hirtelen triplájára emelte a kormány a határ menti keretet című cikkből) A magyar egészségügy, oktatás, szociális ágazat és a devizahitelesek sanyarú helyzete vajon miért nem éri el Orbán Viktor ingerküszöbét?

Emlékeztető 2.: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg már a magán-nyugdíjpénztári pénzek után a lakástakarék-pénztárakkal is elbántak…