Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182335

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Sneider Tamás Miskolcon

„Bízom benne, hogy az EP-választás után nem a Lyukóvölgy lesz a jövőkép”

A Jobbik elnöke Miskolcra látogatott, ahol eljutott a hírhedt Lyukóvölgybe is. Tapasztalatairól, valamint az európai parlamenti választás tétjéről szerda délutáni sajtótájékoztatóján beszélt.

Az ÁSZ milliárdos büntetésének „köszönhetően” más kampánytechnikákat alkalmazunk: nem pénzzel és nem plakátokkal, hanem lábbal akarjuk megverni a Fideszt – mondta a Jobbik szerdai, miskolci sajtótájékoztatóján Jakab Péter szóvivő, frakcióvezető-helyettes. Mint fogalmazott, politikusaik élőszóban próbálják elmondani a választópolgároknak, hogy mi a május 26-i európai parlamenti választás tétje.

Sneider Tamás pártelnök szerint Magyarország az elmúlt 10 évben nagyon nem teljesített jól, hiszen – mint mondta – minden statisztika alapján az Európai Unió legszegényebb országává vált. Mindössze Bulgária van lemaradva mögöttünk, de Sneider szerint csak idő kérdése, a balkáni állam mikor előzi meg hazánkat. Az ellenzéki vezető szerint az emberek május 26-án az ország fejlődéséről fognak szavazni.

Hogy az ország fejlődése az Európai Unión belül fog-e lezajlani, vagy esetleg egy új Szovjetunió felé fogunk indulni, hiszen Orbán Viktor külpolitikája egyre inkább keletre taszítja Magyarországot – fogalmazott. A pártvezető szerint a leszakadás a korrupt rendszernek köszönhető, és az EU az Európai Ügyészség révén csökkentheti a korrupció mértékét, meggátolhatja az uniós pénzek ellopását. Sneider úgy véli, ha ez sikerül, akkor újra megindulhat egy felzárkózási folyamat Nyugat-Európa felé.

Az ellenzéki vezető azt is hangsúlyozta, bevándorlással nem szabad megoldani azt, hogy az elmúlt tíz évben rengeteg ember kivándorolt az országból.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

Különleges világnap lehetett, csodák csodájára az M1 hitelesen adta le Jakab Péter interjúját! Erről videóval ITT !

Emlékeztető: „Világszerte zajlik most már a magyar adóforintjaink szétszórása Panamától Mongóliáig, Ázsiától Afrikáig! Úgy tessék már osztogatni, hogy valamennyi azokra is jusson, akik befizették az adót, és akik ELTARTJÁK ezt az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalmat! Minél több az ilyen pénzszórás, annál népszerűbb a kormánypárt. Ez a társadalom fordítva van bekötve, amiből villanyszerelők szerint nagy probléma lehet…” (Részlet a Május 26-án már több mint egymillió kettős állampolgár szavaz című cikkből)