Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25638288

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Sneider Tamás: a magyarok a Szovjetunió helyett az Európai Unióban akarnak élni

Még a Jobbikot is meglepte, milyen gyorsan összegyűjtötték az ajánlásokat az európai parlamenti választásokon való induláshoz. 

Sneider Tamás és Jakab Péter a Nemzeti Választási Iroda előtt. Fotó: alfahir.hu

Vas megyétől Békésig az ország legkülönbözőbb pontjairól órák alatt ezrével érkeztek a támogató aláírások – mondta el a Nemzeti Választási Bizottság épülete előtt tartott hétfői sajtótájékoztatóján Sneider Tamás, miután a Jobbik elsőként adta le az elegendő számú ajánlást. 

A pártelnök hozzátette: Alig 48 óra alatt több mint 30 ezer ajánlást gyűjtöttek.

Sneider szerint országszerte érezhető, hogy az emberek változást szeretnének. 

„A magyarok az Európai Unió és nem egy új Szovjetunió tagjai akarnak lenni.” – mutatott rá. Hangsúlyozta: az elmúlt két nap sikere jól mutatja, hogy a kormánypárti propaganda hazugságaival ellentétben a Jobbik egyáltalán nem esett szét, sőt „százával jelentkeznek” a tagok az alapszervezetekbe. 

Jakab Péter hozzátette: a rezsimet „lendületből kell legyőzni”, ehhez pedig lelkesedés, erő és szervezettség kell, és a Jobbik mindháromból jelesre vizsgázott az elmúlt 48 órában. A párt ettől függetlenül tovább folytatja az ajánlások gyűjtését, mert minél több választópolgárhoz szeretnék eljuttatni üzenetüket, amelyet Jakab így foglalt össze:

  • Keleti vendégmunkások helyett nyugati béreket!

  • Keleti korrupció helyett nyugati versenyt!

  • Keleti diktatúra helyett nyugati demokráciát!

A párszóvivő rámutatott: a Fidesz egyből hazugsággal nyitja a kampányt, amikor azt állítja, ők adták le az ajánlásokat elsőként.

 „Nekik úgy hiányzik a hazugság, mint másnak a kávé.” – jegyezte meg.

Forrás: alfahir.hu  

Emlékeztető: „A bolsevizmus a legfőbb rossz,ami valaha is a világra szakadt.” (Márai Sándor)

Emlékeztető: „A kereszténynek mondott hatalom és sajtómunkásai figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!”