Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26273065

2020. április 01.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Hugó napja van.
Holnap Áron napja lesz.

Simonka György vagyonnyilatkozata is hamis…

„Simonka György fideszes országgyűlési képviselő 2010 óta tagja a törvényhozásnak, s az előírások szerint az elmúlt egy évtizedben tízszer adott le vagyonnyilatkozatot az Országgyűlés Hivatalának. Arról már korábban beszámoltunk, hogy ezek alapján Dél-Békés hűbérura valójában egy vagyontalan és gyakorlatilag szinte minden jövedelem nélküli politikus.” (Részlet a cikkből)

Békés megye hőse, a Fidesz kétharmad fontos szavazója! A parlamentbe nem igazán szokott bejárni, de amikor szavazni kell, akkor bizton lehet rá számítani. És ez a lényeg!

Amennyiben most ítélet születne ellene, és el kellene hagynia a parlamentet, időközi országgyűlési választást kellene tartani Békés megye 4. számú választókerületében (Orosháza), amit a Fidesz nem valószínű, hogy bevállal. A 2022-es választásig el fogják vele húzni az időt, és ha lesz egyáltalán következménye a tetteinek, az csak azután lenne? A parlamenti volt padtársa (Mengyi Roland) bevonult a kecskeméti börtönbe. Ott tudna ismét mellette üldögélni Simonka. 

A vagyonnyilatkozatával kapcsolatos cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2020. január 30.

F. I.

Emlékeztető: „Eddig, ha valakinek valamilyen ok miatt nem vagyoni kártérítést vagy sérelemdíjat ítélt meg a bíróság, soha nem merült fel magyar miniszterelnök fejében, hogy ez a fizetség munka nélkül kapott központ volna. A munka nélkül kapott közpénz fogalmát eddig vissza nem térítendő állami támogatásra, korrupciós pénzekre, fiktív szerződések alapján kifizetett állami apanázsokra értettük. Bíróság által törvényeink alapján megítélt kártérítés kapcsán ez eddig senkiben nem merült fel.” (Részlet A jogállamnak befellegzett című cikkből)

Emlékeztető: „Most pedig sovány vigaszt fogok nyújtani: még fideszes néhányakban is eltörött valami, midőn Orbán Viktor, úgy is mint Magyarország kormányfője, pillanatnyi politikai haszonszerzésből kifolyólag kukába szórt jogerős bírósági ítéleteket.”(Részlet a Cigányokat a bűvészcilinderből című cikkből)