Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27167571

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Simonka György Pusztaottlakája és a százmilliók

Pusztaottlakán valószínű, hogy nincs már 400 lakos! Valamivel kevesebb nyugdíjas, vagy nyugdíj közeli ember élhet ebben a ZSÁKFALUBAN. Se óvoda, se iskola nincs évek óta, a szomszédos Medgyesegyházára hordják a néhány gyereket. Mégis előfordulhatott az is például, hogy több önhikis pályázati pénzt kapott a zsákfalu, mint Battonya.

Fotó: Rosta Tibor/MTI/index.hu

Simonka (akit dinnyekirálynak is szoktak nevezni) a földjeit igyekszik belterületté nyilváníttatni, és odaépíteni az adónkból vagy uniós pénzekből a beruházásokat. Simonka Békés megye 4. számú (Orosháza) választókerületének egyéni országgyűlési képviselője, ami miatt nem biztos, hogy bármi fog ellene történni, mert ha történne, időközi országgyűlési képviselő-választást kellene kiírni. Ami ugye lehetne akár kétesélyes is, nem biztos, hogy a Fidesz nyerné meg.

Amióta eljárás van folyamatban Simonka ellen, azóta is nyeri a pályázatokat, ezúttal egy csabai pályázatíróval, mert az előző pályázatírójával összerúgta a patkót. És bizony szavaz is a parlamentben, mintha mi sem történt volna. Magyarországból valóban Abszurdisztánt csinált a kétharmados parlamenti többség! A hatóságok meg mintha mozijegyük lenne, végignézik az előadást! Amennyiben ez így folytatódik, Simonkának nincs más dolga, mint hátradőlni és kérni egy kávét…  

A valós kár mennyi lehet, még az is előfordulhat, hogy soha nem tudjuk meg. Megtérül-e belőle legalább valamennyi, az nem is olyan biztos! Ellene legalább megy az eljárás, de Farkas Flórián ellen még az sincs! Pedig a szép nevű Híd a munka világába elnevezésű projektnél csudadolgok történtek…

Százmilliókból építették a semmit… Az erről szóló friss cikk elérhető ITT !

2013-ban épült Pusztaottlakán egy román ortodox templom is. Vajon vannak benne szertartások? Lehet, hogy már az enyészeté? Az átadásáról egy korabeli cikk elérhető ITT !

Dőltek, és lehet, hogy az eljárás után (amiből valószínűleg nem lesz semmi!) dőlni is fognak. A Fideszes képviselők nemrégiben Orbán Viktor miniszterelnöknél jártak a Karmelita kolostorban Simonka György részvételével. Egy régebbi összeállításunk arról, hogy mennyire dőltek Simonkához a pályázati pénzek, elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. szeptember 9.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A tömegtájékoztatás egyoldalú, csak féligazságokat hallani, nincsenek olyan tévé- vagy rádióműsorok, ahol érveket ütköztetnének. A propaganda sulykolásának eredménye, hogy az emberek lassan elveszítik józan ítélőképességüket, ami óriási tragédia. Nincs az a migránsinvázió, ami ennél nagyobb kárt okoz a nép lelkében, tudatában, a közállapotokban. Hiszékennyé, befolyásolhatóvá válunk, és oda dobjuk magunkat az első kalandornak.” (Részlet az Orbán hamis mítoszt épít című cikkből – Beszélgetés Németh Miklós volt miniszterelnökkel)