Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27267799

2020. június 07.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Róbert napja van.
Holnap Medárd napja lesz.

Simonka György pályázati győzelmei

Erre a dinnyét népszerűsítő kampányra is elment elég sok adóforintunk…

(MTI fotó/Kallos Bea)

„Simonka 2006-tól 2014-ig volt az aprócska falu (Pusztaottlaka) polgármestere, ahol a parlament honlapján megtalálható önéletrajza szerint „új jövőt teremtett a lakosok számára.” Igaz, ebből leginkább a félbehagyott, vagy teljesen értelmetlenül megvalósult beruházások látszanak a leginkább, egyben majdnem mindent körbeleng a korrupció gyanúja.” (Részlet az alábbi cikkből)

Pusztaottlakán nagyon régen nincs se óvoda, se iskola. A legtöbb pénzt az önhikis (önhibáján kívül hátrányos helyzetű település) pályázaton évekkel ezelőtt mégis a kicsi, talán 300-350 körüli csaknem teljes egészében nyugdíjas lakta település kapta. Tállai András akkor ezt azzal indokolta a parlamentben, hogy óvodára és iskolára kapta… A nem létezőre ugye Tállai úr? Több pénzt kapott a kis falu, mint Battonya, a határ menti kisváros. A néhány gyereket elég régen a szomszédos kisvárosba, Medgyesegyházára hordják.

Simonka György a Fidesz üdvöskéje, Békés megye 4. számú választókerületének (Orosháza) teljhatalmú ura! Amikor szavazni kell, akkor megjelenik a parlamentben. Képviselői munkásságáról csak akkor lehet hallani, amikor pályázatot nyer. Mentelmi jogát a parlament felfüggesztette, ez azonban semmiféle hátrányt nem jelent neki... A magyar adófizetőknek annál inkább! Szakdolgozatát nem kell keresni, – mint ahogy az egykor Gyurcsány Ferenc esetében történt – mert még érettségije sincs. Vajon miben jeleskedhet? Erről szól ez a tanulságos olvasmány is, amely elérhető ITT !

Az alábbi kijelentése meg már nemcsak kettőnél több, háromnál is!!

Simonka Nagy Imréhez, a mártír miniszterelnökhöz hasonlítja magát! Hogy jön össze ez a két ember? Ennek végképp elgurult a gyógyszere! Hogy merészel ilyet kijelenteni? Elég baj az, hogy ennyit késtek az ügyészek a Simonka elleni eljárás megindításával. Maguk sem hitték el, hogy egyáltalán kezdhetnek valamit a gyalázatos ügyeivel!

A mártír miniszterelnök azért mártír, mert kivégezték!!

Összekeveri Gizikét a gőzekével – mondaná Torgyán doktor, ha még élne. Az elképesztő kijelentéséről bővebben ITT !

Békéscsaba, 2020. március 6.

Összeállította: F. I. – M. K. M.  

Emlékeztető: „Az Országgyűlés – amelynek kétharmada nyilvánvalóan a miniszterelnök-pártelnök befolyása alatt végzi törvényhozó munkáját – nem hajlandó eleget tenni az Alkotmánybíróság felhívásának, amely szerint meg kellene alkotnia azt a törvényt, amely a rokkantnyugdíjasokat kárpótolná a törvénysértő módon megfosztott járandóságuk miatt. De a miniszterelnöktől tudjuk, hogy munka nélkül senki nem kaphat közpénzt. Ki tudja, talán emiatt késlekednek e törvény benyújtásával, mulasztásos alkotmánysértést elkövetve. Mint tudjuk: hazánkban a jogállamiság nem játék, hanem becsületbeli ügy. Az a baj, hogy sokasodnak a jogállamiságunkat csorbító ügyek, és egyre kevesebb becsületes jogorvoslatot tapasztalunk.” (Részlet a jogállamnak befellegzett című cikkből)