Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25242878

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Simonka György elítél…

… őt vajon el fogják ítélni?

A dinnyekóstolásos reklámokra is elég sok pénz elment az adónkból. A fotón középen a dinnyekirály Simonka, a jobb szélén Budai Gyula egykori elszámoltatási kormánybiztos, aki nemrégiben országgyűlési képviselő lett. (MTI fotó/Kallos Bea)

„A mentelmi jogától megfosztott, bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt meggyanúsított Simonka György fideszes országgyűlési képviselő elítélte az ellenzéki politikusok MTVA-nál tanúsított hétfői viselkedését. A politikus azzal a szöveggel osztotta meg a Facebookon Hidvéghi Balázs fideszes kommunikációs igazgató sajtótájékoztatóját, hogy a Soros-hálózat módszere, mely országgyűlési képviselőhöz és emberhez méltatlan attitűd! (24.hu)

Az ügyészség szerint Simonka György miatt több mint 1,4 milliárd forint vagyoni hátrány érte az államot.

Az Országgyűlés feketenapján (2018. december 12.) nemcsak a rabszolgatörvényt fogadta el kétes módon a Fidesz-többség, hanem azon kívül még vagy negyven törvényt. Az Országgyűlést törvénygyárrá degradálta az elmúlt nyolc évben a Fidesz. A „szavazók” között ott volt Simonka György is, és le is szavazott az elvárt módon. Megint nem jött össze, aminek össze kellene végre jönni: a magyar társadalom javát szolgáló törvényt most sem sikerült alkotni!

Amennyiben elítélnék Simonkát, időközi választást kellene kiírni, amit a Fidesz nem fog bevállalni. A kárt meg szokás szerint a jövedelemhez alig jutókkal fizettetik ki. Mert itt adót már csak nekik kötelező, a magas jövedelműek az egykulcsos adóval és a családi adókedvezményekkel el tudják érni azt, hogy nem, vagy alig fizetnek adót.

A Simonka nem mond igazat című 2016 októberi cikk videóval elérhető ITT

Békéscsaba, 2018. december 18.

F. I.

Emlékeztető: „Úgy tűnik, nem beszélt a levegőbe Lázár János kancelláriaminiszter, amikor néhány hónapja bejelentette, hogy 2017 az uniós támogatások kifizetésének éve lesz. A jelek szerint a brüsszeli forrásokat, ha törik, ha szakad, le kell hívni – a cél elérésében az sem jelenthet akadályt, ha olyan cégeket juttatnak hatalmas összegekhez, amelyek tulajdonosi körében végrehajtás vagy büntetőeljárás zajlik. Ugyanakkor a fideszes érintettség előnyt jelenthet.” (Részlet az Újabb százmilliók áramlanak Simonka György köréhez című cikkből) 2017 év végén előre kifizették a 2018-ra várt uniós pénzeket, mert nem bíztak a kétharmados győzelemben. Az unióból nem érkezik az elvárt ütemben a pénz a gyanús kifizetések miatt, amiből könnyen lehet, hogy ez év végén probléma lesz!