Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27026927

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Simonka György a Karmelita kolostorban járt

Ez aztán a sikertörténet! Amióta a parlament felfüggesztette az országgyűlési képviselő mentelmi jogát, azóta jócskán emelkedik az ázsiója. A Békés megyei kistérségében kitüntették, a kitüntetést Nagy Béla medgyesegyházi polgármestertől vett át.

Simonka György, Orbán Viktor

Vizit a miniszterelnöknél. Fotó: Simonka György idővonala/alfahir.hu

A miniszterelnök és holdudvarának a várba költözése 33 milliárdba került az adófizetőknek, amelyhez hozzá kell venni azt az ötmilliárdot is, amennyiért a Karmelita kolostorból kiebrudalt táncszínház új helyet kapott a Millenárison.

Simonka György története igazi sikertörténet! Amióta a parlament felfüggesztette a mentelmi jogát, azóta jócskán emelkedik az ázsiója. A Békés megyei kistérségben kitüntették, a kitüntetést Nagy Béla medgyesegyházi polgármester adta át neki. A pályázati pénzeket továbbra is ő osztja, és szavaz a parlamentben! Most meg a miniszterelnöknél tett tisztelgő látogatást. A büntetőeljárásból nem lesz semmi, mert ha bármi történne Simonka ellen, időközi országgyűlési választást kellene az orosházi választókerületben tartani. Ezt azonban a Fidesz nem vállalja be. Még az is elképzelhető, hogy 2022-ben is őt indítja a Fidesz az orosházi választókerületben.

Az alfahir.hu cikke fotókkal elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. július 15.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Némi keserű tapasztalat birtokában a kommunistákról terjedt el a mondás, hogy mindig azokat a bűnöket készült elkövetni, amelyekkel az ellenfeleiket megvádolták. Abból is látszik, hogy a fideszesek nem kommunisták, hogy ők ellenben sorra követik el azokat a bűnöket – olykor még rájuk is téve néhány lapáttal – amelyek miatt elődeiket jó okkal támadták.” (Részlet a Nem komcsi, fideszes című cikkből)

Emlékeztető: „2010-ben az elszámoltatás és felelősségre vonás ígéretével lett meg az első kétharmados parlamenti többsége a parlamentnek. A választás előtt be is szólt az akkori amerikai nagykövet Orbán Viktornak, hogy ne ígérjen már annyit! A választás után derült csak ki, hogy Orbán Viktor visszaüzent neki, hogy ne a szavait, hanem majd a tetteit figyelje! A magyar társadalom azóta is elképedve figyeli a tetteit. Amint meglett az első parlamenti kétharmad, nem a felelősségre vonás vette kezdetét, hanem az ország sarkaiból történő kiforgatása. Magyar Köztársaságról Magyarországra változtatták az ország nevét, és alkotmányoztak is, amit később alaptörvénynek neveztek el, és elkészült a gyalázatos választójogi törvény, amelyet 2012. január 1-jével hatályba is léptettek. Azzal a választójogi törvénnyel más pártnak nincs igazán esélye választást nyerni. Amit egyre többen mondanak: soha többé parlamenti kétharmadot!” (Részlet az Orbán Viktor valóra váltja az ígéretét című cikkből)