Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182455

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Simonka György újra osztja az észt!

Lehet, hogy a pályázati pénzeket is?

A Fidesz Békés megyei hőse attól függetlenül, hogy eljárás folyik ellene, parlamenti mentelmi joga fel van függesztve, úgy osztja az észt, mintha minden rendben lenne körülötte. Ugyanúgy szavaz a parlamentben, és ugyanúgy osztja az észt, esetleg nyeri a pályázatokat is! Nincs itt kérem semmi látnivaló! Amit lehet Jupiternek, nem lehet a kis ökörnek! Simonka György Jupiter lenne? Lehet, hogy Farkas Flórián is az?

Simonka György nem került előzetesbe, sztárügyvédek garmadájával készülhetett fel az eljárásra. Talán a jövő hónapban folytatódik a története a bíróságon. Amennyiben kiesne a parlamentből, úgy időközi országgyűlési választást kellene tartani Békés megye 4. számú választókerületében, amit a Fidesz nem biztos, hogy bevállal. Könnyen lehet, hogy 2022-ig elhúzzák az időt és azután hoznak egy ejnye-ejnye ítéletet.

Az Orosházán történt érdekes Simonkás eseményről a cikk elérhető ITT !

Simonka György Pusztaottlakája és a százmilliók című cikkünk további elérhetőségekkel ITT !

Isten és a magyar igazságszolgáltatás malmai igen lassan őrölnek! Főleg, ha kormánypárt emberei az érintettek…  

Békéscsaba, 2020. február 17.

F. I.

Emlékeztető: „Nem én üldöztem el az országból számtalan, tisztes megélhetésre vágyó dolgozót, és az sem én vagyok, aki százezernyi ukrán, vietnámi, mongol, szír munkást fuvarozott ide, miközben kerítést épít és idegengyűlöletet gerjeszt, de persze fű alatt árulja az állampolgárságot, de csak kőgazdagoknak, még ha azok esetleg bűnözők is./ Nem én loptam el százmilliárdokat a közpénzből, nem én loptam el százmilliárdokat az uniós támogatásokból, nem az én rokonaim-haverjaim nyerik a legzsírosabb közbeszerzéseket, nem én tettem általánossá a mutyit a túlárazásokat, a korrupciót./ Nem én ijedtem meg a népszavazástól, és vontam vissza az olimpiai pályázatot, és nem én építem meg ennek ellenére az olimpiai stadionokat./ Nem én verek éket a nemzet két fele közé, nem én rekesztem ki az egyik felet az „igazi magyarok” köréből, és nem én ösztönzöm a másik fél frusztrált gyűlölködését.” (Részlet a Nem én voltam… című cikkből)

Emlékeztető: „Arra az újságíró kérdésre, hogy mit lehet kezdeni majd a Fideszt ért korrupciós ügyekkel, Lánczi úgy felel, hogy „amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája” (Részlet a Századvég alapítvány volt vezetőjével készült interjúból)